Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft


cSpoks
 Share

Recommended Posts

:D:superlol: Nav brīnums, ka zaudat, ja visi tā domājat :D

Ew dauni, viņš runāja par to, ka var uzlevelot ātri caur av, bet viņam nav tbc+wotlk, kāda huja pēc es tad runātu pa 80lvl av un twinkiem, pēdalis.

Link to comment
Share on other sites

Jā, ir daži indivīdi, kas nopērk classic un upgreido viņu kā vien to var. ( Leģendary weaponi utt. ) Un, tad 60lvl AV bliež tik nost visus. Nav iespējams viņus nolikt 1vs1 2vs1 3vs1.. Tur vajag vismaz vairākus cilvēkus vai ari tādu pašu čuvāku, kā viņš, kas varētu likvidēt viņu. Besī ārā man vēl tā paladinu Bubble powa huiņa.

Link to comment
Share on other sites

Jau aiziet fleims.

Kapēc tikai lohi levelojas av? Katrs drīkst leveloties tā kā viņam patīk un par to nevajadzētu viņam uzkarināt uz galvas plāksni ar uzrakstu "lohs". Ja šausmīgi patīk pīvīpī, tad tas, manuprāt, ir labākais variants.

Cik es saprotu, tad šis topiks ir pārvērties par savdabīgu wow aktivitāšu blogu(gribēju rakstīt twitteri, bet, kad apskatījos cik garš ir šis manis sarakstītais sūds, pārdomāju)

Nedēļas sākumā beidzot pārvarēju savas bailes no tankošanas(precīzāk no feilošanas tankojot)

Pirmajā reizē tāpat kā seksā biju uuber stresains, neveikls un visādi citādi nemākulīgs. Vienkārši facerolloju no 1 līdz 9, bet patiecoties faktam, ka manā pārtijā bija divi mednieki, kas nepārtraukti MD'oja, viss izdevās tīri labi. neviens pat nenomira!!

Šodien pienāca mans pirmais waips pie trial of champion pēdējā bosa - The Black Knight otrajā fāzē(kur viņš izmanto savu army of the dead) Nofeiloju pašā sākumā un visi tie dzīvie miroņi aizskrēja uz visām pusēm(pārtijs bija baigi izpleties). Visi dīpīeseri arī skraidija apkārt tākā debīli un panākt, lai visi tie kropļi mani dauza, bija neiespējami. Ar 2nd piegājienu gan izdevās pievarēt arī to betmenu.

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

esmu ticis pie jauna datora.

neesmu wow spēlējis jau 4 dienas. (laikam rekords, lol)

1080p rezulūšnā wow nemaz tik sūdīgi neizskatās. pirmīt pavadīju kādas 2 stundas mēģinot sačinīt UI smuku, tiku līdz kaut kur vidusceļam tajā procesā un atmetu ar roku.

rīt nāksies pabeigt to pisaku, vakarā reids, pietiek slackot :)

freelancer - uzmet man skaipā ziņu, kad esi pie datora. iedosi pāris levelus warlockam, lai varu paleveloties pa brīvajiem brīžiem outlands. nevaru sagaidīt zangarmarsh, tik perfekta zona. drošvien 1080p būs smuki ar :)

un nevajag mīzt tankot, nav nemaz tik traki. pietam gaidīt queue kā dps ir nereāli.

Link to comment
Share on other sites

Mēs pirms kāda laika gājā reidā pa pilsētām, lai dabūtu pāris altiem For The Horde lāci. Nosēdējām IF priekšā AH apmēram 30 minūtes, satikām... moš 20 ally pa to laiku.

Talnivarr koef. ir apmēram 1:5-6-7 Horde labā. Tākā par neko citu kā guardiem mīzt nevajag. :)

Link to comment
Share on other sites

Gribēju vēl uzprasīt, par reidiem uz pilsētu. Talinvarrā to ir viegli novadīt? Vai kāds no jums ir to sekmīgi izpildījuši un cik apmēram laika tas aizņem, daži saka, ka veselu dienu, daži saka mazāk par hour..?

Uzsitīšu 80lvl un tad uzreiz doma paārdīt ally pilsētas priekš ačīvmentiem.

P.S. tagad 67lvl.

Link to comment
Share on other sites

Ja ne pat vairāk šobrīd. Lielākajai daļai tas lāčuks jau ir.

Tas kā kuru dienu, kā kurā stundā.

Un vari jau tagad iet reidot pilsētas. Vienreiz reidā bija čalis ar lvl49 vai lvl43 (neatceros) čaru. Dabūja gan achievementu, gan lāci. :) Baigi uzmanīgi tas jādara, bet iespējams tas ir.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...