Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft


cSpoks
 Share

Recommended Posts

Kārtējā nakts pirms reseta, kārtējais RS10 mēģinājums... kārtējo reizi izgāzies. Vismaz satiku pāris semi-interesantus cilvēkus.

Halions ir diezgan spēcīgs retard čeks.

Pārspecoju rogue uz combat. Pārdžemošanās/berserks uz wep'iem kopā sagāja pa ~2200g. moar buttons to push = moar fun. Man tikai šausmīgi izraisa tas pazūdošā OH wepa graphic glitch, ko izraisa DBW. Jau no 3.3 PTR viņš atrodas spēlē un blizz joprojām nav salabojis kaut ko tik elementāru. shame.

Link to comment
Share on other sites

es wowu speleju kopsh iznakshanas. domaju, ka zinu diezgan daudz par speeli. ;) agrak sho topiku lasiju, bet ar laiku apnika. esmu 100% alianses speletajs. nekad nav patikusi orda, tapec ari tads komentaars. es labprat uzspeletu ar lv, tachu, ja jau visi ir ordaa, man shis prieks atkriit. man ir 13 gadi.

Link to comment
Share on other sites

;) agrak sho topiku lasiju, bet ar laiku apnika. esmu 100% alianses speletajs. nekad nav patikusi orda, tapec ari tads komentaars. es labprat uzspeletu ar lv, tachu, ja jau visi ir ordaa, man shis prieks atkriit.

Es zinu, ka tu spēlē kopš iznākšanas un nešaubos, ka daudz zini, bet ja jau esi 100% alianses spēlētājs, kapēc nepatīk horde? Tas skan apmēram tāpat kā nespēlēt wowu, bet vienkārši iedirst, ka wows sūkā.

Man arī ir 13 un es 15 gadus spēlēju cs XD2

Link to comment
Share on other sites

Nē nu tagad jau tu runā pilnīgas muļķības. :axe:

Es par wowu nedomāju kā par sliktā- horde, labie - alliance. Ir pirms dažiem gadiem sākts spēlēt hordā un tā arī pierasts. Izvēle galvenokārt balstās uz to kas labāk patīk izskatā, zonās kurās jālevelojas utml. Pāris reizes ir sagribējies pacelt altu aļikos, bet vienkārši nepatīk.

Stulbus cilvēkus un pokemonus var atrast visur!

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

AHTUNG, AHTUNG!

Kвds var atbildзt, tipj no jaunв paиa PVP realmos vienв un tanо paрв realmв tagad ir atпauts turзt gan Alliance pвrstвvjus, gan Horde pвrstвvjus, NICE! Draugs uz mana konta uztaisоja Alliances warrioru, kuru kaив kad nav ko darоt un ja es esmu off, kaєи, man ir kвdi 4-5 heirloomi kurus nopirku ar savu paladinu (Horde pusз), un kв mзs zinвm Heirloomi binds to account, vai es pa pastu vai vзl kaut kв varu tos atsыtоt alliances biedram, jeb kв?

Link to comment
Share on other sites

Neesmu, bet uz epastiem, ko esmu sūtījis, viņi atbild "ļoti" operatīvi, pēc nedēļas var gaidīt atbildi.

Vismaz ne uz vienu pašu epastu atbildi ātrāk par nedēļu neesmu saņēmis.

GM tickets - 26 stundas.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

AHTUNG, AHTUNG!

Meklēju kādu pazīstamu iekš EU-Talnivarr realma, vēlams ar 80lvl (nezinu vai kāds no šejienes vasarā tagad spēlē, bet nu). Karč, ir problēma, uzkačāju 60lvl un tālāk negribu kačāties, jo palika 2 dungeoni iekš Classic contenta, jā, jā es tač varu pēctam ar 80lvl pats iziet, bet labāk es iziešu tagad, lai nevajadzētu pisties pēctam!

aeo70vul7cw30udg1wgp.jpg

Kā iekš Dire Maul, vajag tikai North un West - 2dungeoni

Iekš scholomance ir tikai 1 dungeons to arī vajag.

Tākā, 3 dungeoni. Samaksāšu, es tak varu arī trade čatos rakstīt, bet reti kurš gribēs pisties uz tām pamestām zonām kur atrodās tie dungeoni.

Reāli zajebal man tas dungeon finderis, 3-4h gaidu, uz tiem 3 dungeoniem. OPĀ pagājā tikai 3h 24min un savācās GRUPA, kura pēc 1 bossa izkrīt, JEBAL! Mīksties.

Tākā need boost, lai ar mierīgu sirdi varu doties uz TBC kontentu un šķaidīties tur. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tak ko var ņemties par to ka lly vai horde sucks.

Abās pusēs pilns ar dalbajobiem un abās ir pilns ar normāliem keksiem :>

Man personīgi ir čari abās pusēs. Bet nu tagad atsākšu spēlēt un spēlēsu iekš ally.

btw palasot šeit pat liekas ka daži kas ir hordē jūtas YOYOYO I'm badass. pfft. >< :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...