ry. Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Lieta tāda, ka 5dien ejot uz mājām galīgā vafelē nokritu uz sejas. Pēc 2 dienām sāku domāt, ka man smadzeņu satricinājums. Sāp galva, bišku bija girešanās, bet ļoti minimāli. Nu jau pagājušas 4 dienas, bet galva pa retam vēl iesāpās. Vai ir steidzami jādodās pārbaudīties, vai arī pāries? Un vai var lietot alkoholu? hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 smadzeņu satricinājumu ārstē tikai 1 veidā. mierīgs dzīvesveids un daudz miega. gultas režīms, īsāk sakot. dzert nav ieteicams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 (edited) Nu katrā ziņā trakot netaisos. Tiko piedāvājums pasēdēt pie viena cilvēka. Vājš kokteilis kaitētu? Enīvei, rīt eju pie ārsta. p.s pīpēšana galvas sāpes nepastiprinās? :> p.s.s ibumetīns palīdz un vai vispār ir ieteicams? Edited January 12, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 kad man bija smadzenju satricinajums arsts pat ieteica lietot ibumetiinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Kā ar to alkohola lietošanu un iedarbību uz to visu pasākumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 http://www.dr.lv/phorum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) alko + tabletes = psc edit; neatceros ko toreiz dzēru, bet uzdzēru pa virsu bonopartu un tad tā rāva nost jumtu. Edited January 12, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 skatoties kadas, uz ibumetiinu un citramonu esmu pa virsu normali triecis, nekaadu blakusefektu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Nu nez. Man nemaz negribejas pipet, kad dabuju pa seju. Nedelju majas pa gultu padzivojos un paskatijos to triku meistaru youtube un jau uz nedeljas beigam atkal saka gribeties shmigot! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Nu pagaidām, kamēr kožu viss ok. Galva nesāp etc. pleasure, neviens te neko neminēja par tablešu un alko apvienojumu, tas loģiski skaidrs, ka tas nav savienojams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXactMat Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Ja Tev ir pamatotas aizdomas par smadzeņu satricinājumu un pat tad tu neesi spējīgs atteikties no dzeršanas, tad tev alkoholisms jau pie durvīm klauvē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMOLSY Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 It kā saka, ka pēc trijiem smadzeņu satricinājumiem, cilvēks paliek bišk čau. Bet no personīgās pieredzes, ar 4 neizgulētiem smadzeņu satricinājumiem vēl neesmu palicis stulbs. 3 no viņiem bija tādi minimāli, viens bij tāds nedaudz pasmagāks. Māte - ārste neko nelika dzert, vnk teica lai dienas 3 cenšos normāli izgulēties, netaisīt straujas kustības.. karoče uzvesties mierīgi. Nu tā arī centos darīt, bet, ja nesanāk, tad nav nekas traks. Karoče neuztraucies, pāries pats par sevi, galvenais neej uz klubiem un nelēkā kā traks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 (edited) Tā kā man pašam bija tāds gadījums spēšu atbildēt. Tev vaidzētu iet pārbaudīties , drošības pēc , lai uzzinātu vai ir , vai nav. Ja ir tad noteikti kādas divas nedēļas gultas režīms , pat mazāk. Ja jūti , kad viss pāriet. Alkaolu nav ieteicams lietot. Bet nu tas tev pašam labāk jāzin. Bet labāk būtu ka nelietotu Un ja jau ir tāds nopietns , tad zāles arī jādzer. Un tev ir jāuztaisa analīzes ALAT ( man liekas tā sauca ) Tad tev precīzāk pateiks , ko vari darīt ko nevari. Ko nevar darīt? 1. Dzert gāzētus dzērienus. 2. Ēst čipšus 3. Sportot Tās ir tās 3.lietas , ko es nevarēju darīt , kad bija smadzeņu satricinājums. Domāju tev tāpat vaidzētu būt. Obligāti ko vaig , tas ir svaigs gaiss Edited January 13, 2010 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now