dyversant Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 vot es ar nevaru saprast par tam kakaam.. pamekleeshu.. samuray - ja nu vienigi pa slepeno, bet tas nav aizliegts, jo vairs nestradaju tur shefs sagaja sviesta.. un par 12 klasi.. anglju valoda man likaas veesa - a limenis laikam bija.. matematika un parejas - nu taa.. vienigais kur izgazos bija sporta teorija - tur nebiju neko lasiijis, bet nu tapt no tiem, ja nemaldos 36 punktiem dabuju 24, un kopsumma bija okjei. LV un latvieshu literatuura, tur man buutu bijis kans nenokartot labi, njemot vera ka mana mamaa ir sho priekshmetu skolotaja, un sakrita taa , ka macija arii man kautgan istenbia tas bija diivaini, jo mani chakareja aara vairak neka citus ( unda control you know ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Šis vispār bombij, supersmadzene garšo_alus. Nolika visus eksāmenus.... UZ DIVI BĻAD - Kurš bija tas ļaunais kas tevi galvā izdrāza? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Ja labi grib, tad var vielu apgūt. Ja grib slinkot, tā ir cita lieta. Galvenais ir stundā klausīties apkārt notiekošo un censties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 :( Kas tevi mācīja galvā drāzt? Klases lielie zēni? Viņiem noteikti matemātikā arī bija 2! Galvā nedrāž, galvā uzkrāj visādu noderīgu informāciju, lai noliktu matemātiku kaut 9. klasē. Bet nejau uz DIVI, kā tev tas sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Vnk liec eksāmenus, un sāc mācīties. Tev, vēl ir daudz laiks, un nav nemaz nekas diži sarežģīts, tajā (PAMAT skolā) nav. - Es, nokārtoju eksāmenus, visus viduvēji, un nemācījos teiksim vsp. Vēl, nožēlosi, ka neliksi 100%. ! Edited January 8, 2010 by aGGy^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Ariii man bija štuks kaut ko izdomat,bet še ku reku,viss izdevaas pa pirmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 GooD MeN tu jau varēji iet uz to, ka tev nodzertas aknas.. raprock, nejau visi ir ģēniji matemātika. Es piemēram matemātikā ielaidu robu kautkadā 7klasē un 9 klasē vispar neko nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Nu rapcock tava galva ir tikai drāšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Paliec stāvoklī! Ja par tēmu, tad tie eksāmeni ir sūdi. Ja apmeklē stundas, tad mazāk par 5 pat ir grūti dabūt. Videnē manliekas vispār var uz 6-7 mācīties neko nedarot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Kā nu kurā videnē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Ja galva strādā, tad es domāju visās. Tik nezinu kā tagad pēc jaunās programmas. Tur ir reāls murgs. Daudz jāfantazē priekšmetos, kur tas nemaz nebūtu vajadzīgs (matemātika, fizika). Man vismaz ir paveicies, jo es vēl mācos pēc vecās sistēmas. Edited January 9, 2010 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Autos pilnīgs cirvis. Un vēl brīnās, kapēc Latvija ir tik dziļā dirsā. GL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Ja visiem būs augstākā izglītība, kurš tad grāvjus raks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Tas, kuram vismazāk smadzenes strādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now