achainais Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Tātad man ir problēma ar 1,6 .Nekad nav bijošas problēmas ar šo spēli visās jomās ,bet šī ir viena problēma kuru nezinu kā atrisināt. Uzinstalēju cs ieeju izmet ārā nevaru palaist spēli tā teikt. uzlieku pachu un ar nekas kādas 3x pārinstalēju un tas pats,izdzēsu visus failus kas saistīti ar cs un meiģināju atkla ,bet tas pats ieet spēlē un uzreiz izmet ārā,nekādi erori pat neparādās. šo instalu ko instalēju un pačhu esmu jau lietojis pāris gadus tāpēc nevaru saprast kas pa vainu ka tagad neiet ar tiem pašiem instaliem kuriem agrāk gāja. Ceru uz palīdzību. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kāda OS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achainais Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 Ms, Windowns xp prof.... 2002, sp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Hmm, es zinu, ka uz Windows 7 notiek visādi brīnumi.. Pamēģini citu instalāciju, kaut vai no gigna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achainais Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Pameiģināju citu instalu tikuntā neiet. Ieiet iekšā un uzreiz izmet ārā. KAs tur pa vainu varētu būt ? Edited January 7, 2010 by achainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kādas detaļas tev šitajā PC ir , ar kuru tu mēģini viņu palaist ? ( pasaki ja esi kko jaunu licis UTT ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Es zinu, ka caur mozilu kad kačā, un tev ir veca versija mozilai, tad metās erori, kad nokačā no mozilas. Pamēģini no cita kačāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecream Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 pamegini no explorera Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Man arii taa bija vaina bija parlukprogramma. Nokachaa piemeram - Opera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achainais Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Nē nē nēsmu licis neko jauni iekšā pc ,laigan nesen nogrāvās windovs uzliku repairu viss nrm ,meiģināju ieiet cs un met uzreiz ārā,man kopī jau kādus 2gadus stāvs tas cs instals ko instalēju ,meiģināju no gigna ar negāja,nokačāju no trakera ar neiet,nav ne jausmas kas varētu būt. Kā jums liekas ? Kompī satāv tās pašas detaļas, celeron procis 2,6ghz 1,5ram asus videne 512mb Edited January 7, 2010 by achainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now