GummyBear* Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) Labidien! ļoti vēlētos rast atbildi uz jautājumu... csu speleju sen, daunis nēsmu, bet nezinu kas par lietu notika : Tātad nojuka man PC.. parinstaleja man windows.. Un tagat es cs`a vairs nevaru parunat pa mikrafonu (ventrilo un skype varu) , bet csā nevaru.. rada, ka es runāju labajā strūrī kad turu burtu K(kā kuram), bet dzirdet mani nedzird... Optionos(voice) man viss ir uz maximala uzlikts un abi keksishi ielikti.. tas ir no mana cfg.. laikam tas ir pa voice... cik es saprotu ( daudz es taja visa nesaprotu ) suitvolume "0.250000" hisound "1.000000" bgmvolume "1.000000" MP3Volume "0" voice_scale "1" voice_enable "1" voice_forcemicrecord "1" voice_modenable "1" sv_voiceenable "1" varbut tur ari ir vel kas, bet domaju ka shis ir galvenais.. varbut ja zinat, tad pasakiet ko izmainit vai kko tam lidzigu.. [sPELEJU AR STEAM] Paldies Edited January 4, 2010 by GummyBear* Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ir steams? Ja ir tad uzspied shift + tab(vai arī tā kā tu esi to uzlicis) un tur pie voice nomaini uz skaļu. Man bija tas pats, steama bija nogriests nost vienkārši un tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GummyBear* Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 (edited) Ja man ir steam, bet man tur ir itka micr volume uz maximuma.. vienigi boost microphone gain nevar ielik keksiti.. ;( Edited January 4, 2010 by GummyBear* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GummyBear* Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 var kads iedod savu cfg ? nu tada zinja iekope sheit visu saistito ar voice un vinjsh var runat pa mikrafonu, vinju dzird Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now