Epix Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 (edited) kaads smagi pieduraas Edited December 22, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 A mani fascinē tas, ka admini neko lietas labā nedara. Kāda sūda pēc šitais topiks vēl jātur atvērts, vispār būtu ļoti labi, ja kāds godprātīgs admins izdzēstu topiku, lai nabaga cilvēkam nebūtu trauma, kad viņš savu garadarbu pēc pāris gadiem izlasīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Have a baby by me, baby be a millionare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling Posted December 22, 2009 Author Report Share Posted December 22, 2009 (edited) Es neielaidisos nekadas seksa darbibas vai milestiba! Atkariba kas tiku pie CS?Mans draugs kadreiz un pat sobaltdien spele CS!Kadu dienu aizgaju pie vins un es ieraudziju ka vins spele CS,man liekas kad visiem zeniem patik sausana,varbut dazi ir iznemumi! Vins ar man piedavaja spelet cs un es piekritu,aizgajam pie manis vins man ieladeja,XTCS un saku pamazam spelet,bet saka jau riebties un izdomaju kad butu jaregistrejas kada foruma! Jo draugs teica ka adminet ir kruti,tanu es cs speleju jau gadu! Un ar katru dienu mans skills paliek ar vien labaks un labakas! Edited December 22, 2009 by Falling Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 lūdzu nevienu citu beztēmā te nerakstīt, dzēsīšu postus un ja būs kas īpaši debīls, tad warnošu. Falling - a tev nešķiet ka cs ir sūdīga grafika? COD4 un cs:s ir daudz foršāk taču. Grafika es domāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 ne tikai grafika nosaka speeli..teiksim man tf2 vispar neaizrauj, kautgan grafika protams ir labaka par cs. iespejams ka man nepatik game play ka tads.. bet jaunietim - iemacies lietot pareizi ka un kad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now