gurkeens Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 man tads jautajums , kaa pareizi ierakstiit vairaakas filmas DVD-RW diskaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Ko Tu domā ar vairākas? Vienā DVD vairākas DVD kvalitātes filmas pēc būtības nesabāzīsi, jo DVD filmas izmērs ir tik cik tādā diskā lien. Mēdz būt jau šis tas 2x īsāks un līdz ar to 2x mazāks. Ir visādi rīki, kas ļauj pārkonvertēt izmēru un visus DVD meņučus uztaisīt. Vienvardsakot ierakstīt kā DVD. Praksē novērots, ka cilvēki raksta parastās DivX/Xvid/whatever filmas DVD diskos, tur nu nekā sarežģīta nav vienkārši raksta kā failus un ceri, ka nebūs jāliek arhaiskā DVD atskaņotājā, kas neespēs tās rādīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkeens Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 es domaju dvdrip filmas kas aiznem aptuveni 700 Mb... ierakstiit dvd diska... ka pareizi jo es rakstu, un citreiz viena filma neiet... tapeec domaaju kaa pareizi tas ierakstiit lai viss ietu kaa vajag . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Ja kāda filma neiet, iespējams kaut kādi ķeburi nosaukumā, iespējams izmanto kodeku ko DVD atskaņotājs nepazīst(tas nekas, ka faila paplašinājums ir tāds pats, kodeki var būt dažādi), iespējams pats fails ir bojāts un tikai datora pleijeri to spēj parādīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now