Jump to content
GIGN Forum

Skype Virus!

Kechmunds
 Share

Recommended Posts

Tākā neviens nelasa šito , tad taisīšu šeit topiku.

Stāstīšu tā sīkāk. Apstiprināju vienu failu ko man sūtīja un kan atnāca viņš pats atveras un man viss nogļučīja. Cs sāka raustīties(tajā brīdi kad sūtījas spelēju cs) Un internets sāka lagot. Teiksim tā viss palika lēnāks. KO MAN DARĪT, LAI VIS BŪTU ATKAL KĀ IEPRIEKŠ?

reinstal varat neteikt. done(bet vienalga)

kaa teicu, es speleju cs un vnk pazinja pa skaipu sutija kko, un es biju gaidijis bildes, uz atro apstiprinaju un neapskatijos ko suta. un tagad pizgjets.

Sezhu no cita datora, jo no ta kuram ir tas virus, uzspiezhu uz shita topika un izmet ara no mozilas. eju caur operu tas pats ! :@

lasīt iemācies,bļe viņš teica ka windows jau esot pārinstalējis.

Y. Formatē visu kas ir formatizējams jo neko tu paturēt nedrīksti,velns lai sazin kur tas hlams ieperinājies. Un ja vēl pēc tā tev lago,tad vienkārši iztīri videokartei/procim radiatorus kuri 99,9% gadijumā ir piepuvuši ar ķipīgu gružainu/putekļainu masu kas bloķē gaisa plūsmu uz radiatoru,līdz ar to no gpu/cpu karstums aiziet uz radiatoru pa apakšu bet augšā neatdziest 'cuz caur gružiem gaiss netiek cauri. Rezultātā: Augsta temperatūra - Augstas kvalitātes lagi.

p.s sorry ja mazliet diršu pa daudz,šodien pārāk uzvlikts :|

ka var formatet to cieto? :D

paņem ar āmuru un pret cieto

vai arī normālajā no-stress atbildē: Lūdzu uzbūtojies no CD/Floppy atver konsoli un uzraksti: fomat c: :)

like this tikai tā konsole būs pa visu ekrānu w0dj04o7b37c6u6r5ky.png

ka var formatet to cieto? :D

Tu vispār zini, ko tas nozīmē? Vienkārši izskatās, ka nezini. Tāpēc pirms to dari, sataisi kaut kādus backupus vajadzīgajiem failiem, jo Tu izdzēsīsi visu pa tīro no sava cietā diska. Nekā vairs nebūs. Viss būs no jauna jāinstalē - windowss, ofiss etc huiņas.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...