Jump to content
GIGN Forum

Jā, Es Esmu Vissliktākais :)


eziic
 Share

Recommended Posts

Eziic kā cilvēks sakarīgs, bet tomēr neliekas, ka no viņa sanāk labs admins, bet liels pluss ir viņa spēlēšana naktīs un no rītiem, mīnuss - ok, katrs spēlē ar kādu ieroci vēlas, nekur nav rakstīts, ka ar nazi ir aizliegts, bet nu parasti paliek dzīvs līdz raunda beigām, tas saprotami, jo nogriezt kādu nav nekāds vieglais darbs, bet nezinu kāda tur dižā adminēsana sanāk tādā veidā.

Link to comment
Share on other sites

Nu bet vai tad tas ir slikti? Serverī vispār pēdējā laikā iestājies tāds klusums, ka bail iet iekšā, nedod Dievs izdarīt kaut ko kādam ne pa prātam. Man patīk parunāties ar citiem spēlētājiem, ko gan parasti cenšos darīt miris un rakstot, jo mic, vairāk gan piespiedu kārtā, vairs neizmantoju. Tas vismaz uztur kaut kādu dzīvību un ir kaut nedaudz interesantāk šaudīties. Nu tas tā, katram jau savs. Katrā ziņā liels paldies par tavu viedokli. :thumbsup:

Nu redzi, tur jau tā lieta - parasti, ja gribu pagraizīties, cenšos izvēlēties to komandu, kurai jāsargā attiecīgi spoti/hosti. Ja esmu pretējā tīmā, praktiski nekad nemēģinu kādu uzgriezt un, cik nu manos spēkos, pildu misiju. Pie tam jau labu laiku šaudos un nažoju kopā nevis vienkārši sēžu un gaidu uz brīnumu, bieži rushoju, lai tiktu pretiniekam no muguras, rezultātā bieži mirstu round sākumā. Ja tomēr nažoju, tad noteikti negaidu līdz brīdim, kad palieku pēdējais, sāku kustēties laicīgi, tie laiki ir garām. Ja tomēr tā notiek, es taču neesmu vainīgs, ka manu tīmu izšauj pirmo 20 sec laikā. :) Nu ko tur rakstīt, to visu var apskatīt brīžos, kad esmu serverī. Kas attiecas uz adminēšanu, tā kā neaizraujos ar fragošanu un mans rezultāts mani galīgi nemaz neinteresē, bez jebkādas vilcināšanās varu ieiet specos brīdī, kad kāds palūdz apskatīt kādu spēlētāju. Vismaz agrāk ar to nebija nekādu problēmu un čīteri lidoja no servera tīri operatīvi. ;)

Link to comment
Share on other sites

:P Un cik zinu joproj'am ir :) Taa kaa tad jau sanak ka tagad viss butu godigi? :)

Vinjam iedeva un pec paris dienam nonema , jo tas bija uzlikts bez tiesibu topic'a.

Tapat ezis ir sakarigaks neka vinsh , vismaz ezis nerakstija 3 meneshus pec kartas ka iedeva BMW uz 1 nedelju prieksh testa , kad jau tests beidzies vinsh joprojam to turpinaja rakstit.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...