Snaip3Rs Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Tātad sāksim ar problēmu! Man nestrādā slapmenu un citas funkcijas jo pogas nemaz nereaģē! Vēlos slap kādu, bet nevar! Te būs bildīte: Kā es visu uzstādīju. 1.Uzinstalēju AmxModX 1.80 2.Uzliku pa virsu AmxModX Base 1.80 3.Palaidu serveri caur konsoli un neko neesmu mainījis izņemt uzliku hl teamplay, bet bez tā ar bija tā pati problēma! Man teica lai meklēju pie PINED Topikiem, bet tur neko tādu neatradu! Zinu, ka vel citiem ir bijusi tāda problēma! Un ceru uz gudrajiem gign lietotājiem ka kopā atrisināsim problēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Halflife pasam jauzbindo pogas piem bind 1 slot1 bind 2 slot2 bind 3 slot3 utc.. officiali max pogas halflife ir 5, bet cstrike 9 taka bindo un skaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted December 11, 2009 Author Report Share Posted December 11, 2009 (edited) Paldies to gan nezināju! A es zināju, bet piemirsu kā sauca pluginu kas ļauj visus servera bindus automatiski uzlikt playeram lai pec tam nebūtu nekāda čakara viņam rakstī tur slotus! Pārbaudiju strādā, bet nestrādā 0 un nevar uzlikt lai slay # baigie bugi tur ir! Edited December 11, 2009 by Snaip3Rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 tas laikam ir vnk slot bez cipariem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now