davis14 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 (edited) Labdien es moca zinkariba kas izmanto techpoint piemēram priekskam tur vajag bankas kodu vel viena lieta gribeju zinat piemēram kads aizsuta acc kas maksa 15 sant kas pecs tam ka es dabusu tos 6 sant vai naks uz banku tie 6 sant ludzu izskaidrojat Paldies jau ieprieks Edited December 3, 2009 by davis14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 pieregistrejoties tur tu ievadi bankas kontu uz kuru tiks parskaitita no sms ieguta nauda menesa beigas vai kka ta. kr4 noteikta datuma! i viss. visa dziesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Piem. tu par novembri dabūji 10Ls, tad tos 10Ls tu dabūsi decembra beigās vai janvāra sākumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1Fe Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 vel viena lieta gribeju zinat piemēram kads aizsuta acc kas maksa 15 sant kas pecs tam ka es dabusu tos 6 sant vai naks uz banku tie 6 sant ludzu izskaidrojat Paldies jau ieprieks Sakuma tev taja cpaneli krajas pec tam kad 1 LS jau ir Techpoints no 24 lidz 26 laikam aizsuta tev uz bankas kontu to naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now