ExtraOrdinary Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 nu tad tolks prasiit kaads ? ej un speelee pidinj Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ir speeleeju skatos filmu taisu upgreidus mans nick: YoDDly Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) mhm galaxy 1 lidz 7 ir dazhadi serveri no viens tu nevari spelet 2 utt nu serveris viens galaxxy viens tatad tika palaists jau baigi sen bet 7 nu ari kadas paris nedeljas varbut bet ir iespejas veel tikt augstu=) superrembo pasaki savu niku "Funnyboi" busim sabiedrotie galaxy 7 Edited August 24, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 bija viena liidziiga speele.. preciizaak, izklausaas, identiska, tikai krievijaa... peec dazhiem gljukiem nospriedu, ka taa ir paarspiesta no vaacu speeles... eniivej, man tas shits aatri apriebaas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 lol jau 5 memberi no latvijas nu rembo vienigais nav jo vinjsh man liekas nemak vairak ielogoties.aizmirsis kaa duh nezinu vai nejauc tapec ka taada tipa speles kur onlaina kaut kas ir jabuve vai jataisa ir diezgan padaudz. atceros ka nakeds vienreiz kaut kadu krievu man liekas man radija bet vispariba suds =) cik zinu visus kas shito speeli sakushi spelet nevareja partraukt^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 lol jau 5 memberi no latvijas nu rembo vienigais nav jo vinjsh man liekas nemak vairak ielogoties.aizmirsis kaa duh nezinu vai nejauc tapec ka taada tipa speles kur onlaina kaut kas ir jabuve vai jataisa ir diezgan padaudz. atceros ka nakeds vienreiz kaut kadu krievu man liekas man radija bet vispariba suds =) cik zinu visus kas shito speeli sakushi spelet nevareja partraukt^^ es neielogojos jo resurus vaacu un biju laukos Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 aij es nez tu tads nubs esi vispar neko nejedz vismat zinaji ka man zinju uzrakstt bet talak neko aliance ir jau 8 latvieshi^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 klau radler kad es eju taajaa saitaa kur ielogoties--> nospiezu anglu val--> eju speele, bet tur vaacu val pliiz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 piregjistrejies esi un ielogojies arii? tad ej uz configuration -> general > language ->english viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 nu lol vinjam tak no vaacu val jaapaarliek uz anglju taatad vaaciski konfiguration -> allgemein -> sprache -> english Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 liels paldies anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 lol nu un man jau te vss juk tapec delj nubiem pats sev valodu biju parlici uz anglju laiv isu varu labak ppaskaidrot:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 atvainojiet par reklaamu, bet ar visiem jautaajumiem varat griezties #spacepioneers @ chat.118.lv.. tur jums noteikti kaads paliidzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 un btw anfisa chiito pastaaviigi mani apsteidzot punktos,attiistiibaa un rankaa beware! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Hmm... pashlaik kautko saacis buuveeties nedaudz esu, izskatraas jau diezgan interesanti btw... shitaada veida speele , tikai ne online kautkad sen ljot bij, bet tas jaaprasa freelanceram, kaa vinja saucaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 aj arii saaku speeleet , izskataas tiiri interesanti, baigi patiik ka viss vaaciski ja kas nicks - randr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Es gan uzreiz urbos cauri lai to vacu valodu peec iespeejas aatraak izrubiitu, neciehsu es vinju un btw man nika, ja kaadu tas vispaar interesee, dreamulis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ko jataisa lai varetu uzmeikot parasto kugiti man kugu base ir bet sis vel kaut ko prasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ko jataisa lai varetu uzmeikot parasto kugiti man kugu base ir bet sis vel kaut ko prasa. tur tak ir raxtiic kas vajadziigs. dooh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 tur tak ir raxtiic kas vajadziigs. dooh. bet es nezinu kur sos uzrakstus atkapat lai var sataisiit man vajag universitati tur maby buus ? vai laboratoriju uz 2 level Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 (edited) ja sacerejies universitaati. skaties zem technology tree tur paturot ilgak ar peli paradisies ko tev vajag lai to uzbuvetu uz ka tu turi peli. viss kas ir zaljaa kraasaa tev jau ir pieejams ( tb tu vari uzbuvet,ja pietiek resursi) Edited August 25, 2005 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 k-kaa nesaista :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 TAVA PROBLEEMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Kura nevienam neinteresē Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 26, 2005 Author Report Share Posted August 26, 2005 ee dream ko tu tur par shitiem taisi nah tu pirmaja diena kad peiregjistreejies iegaaj iatvaljinaajumaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now