AmE Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Tātad, lieta tāda, ka man mēģinot ielogoties savā jūzerā (@windows), viņš man prasa activation key... Man konkrēts wtf? jo viņu nevar ne apiet, ne izslēgt, un vienīgā izeja ir izslēgt datoru vai iedot to 25 ciparu kodu. Jā, atzīstos, ka man ir krakots windows, un zinu, ka GIGN ne atbalsta (pirātismu), ne palīdzēs manā problēmā, bet ja tomēr kāds atradīsies, kurš var palīdzēt, atsūta man PM... jo domāju, ka daudziem ir krakots windows. p.s. man paveicās, ka man ir divi atsevišķie cietie diski, kurus vienkārši nomainīju, bet domāju, ka šim ar prasīs pēc laika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Sveiki. Karoč iekāpju kaimiņa mašīnā un hujakc - atslēgu vajag. Es jau zinu, ka GIGN neatbalsta zagšanu, bet moš man kāds var uz PM atsūtīt kā piekurbulēt to vāģi? Pirkt negribu, bet braukt ahūna gribās. Gan jau daudziem te ir pizģītas mašīnas. P.S. Man paveicās, ka otrs kaimiņš lohs, atslēgu bija atstājis aizdedzē, tikmēr pabraukāšu ar viņa vāģi, bet tāpat jau pēc laika uzodīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 27, 2009 Author Report Share Posted November 27, 2009 Tjipa domā baigais nazis tagad esi? Es jautāju, ko man darīt? Pirkt orģinālo un viss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Nosisties pret sienu, vot ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts