Jump to content
GIGN Forum

Tele2 Tarifu Plāna Maiņa.

lazda2
 Share

Recommended Posts

Pieslēdzot "Metiorītu" vienu gadu būs jāmaksā tikai 4Ls. Man tagad ir tarifu plāns "Brīvais 7". Ja es pārslēdzu uz "Metiorītu" būs jāmaksā 4 vai 9 Ls?

Lūdzu adminus wārnot visus tos kuri te sāks dirst ka tele2 smird utt.

Edited by lazda2

tele 2 smird :pizdiblee:

bet, es tagad nesaprotu, vai tu speciāli "ņirgājies" tagad par Tele2, saucot Meteorītu par "Matiorītu" un "Metiorītu" vai tiešām tava latviešu valoda ir zem visas kritikas...

un par tēmu, šādiem jautājumiem eksistē bezmaksas Tele2 izziņu tālruņi.

Blin. Man ir nemts telefons, bet par vinu man nekādi papildus Ls mēnesī nav jāmaksā. Bet es nesaprotu kur ir logika. Es vēlos pārslēgties uz tarifu plānu, kur ikmēneša maksājums ir lielāks, + tiek pagarināts līgums.

Ja esat iegādājies dotēto telefonu un vēlaties mainīt tarifu plānu uz Meteorīts (ar abonēšanas maksu 9 Ls/mēn.) pirms ir beigušās telefona līgumsaistības, tad:

- mainot tarifu plānu no Savējie un Brīvais 1, Jums būs jāmaksā vienreizēja maksa Ls 15 un jāturpina maksāt ikmēneša maksa Ls 2,75.

- mainot tarifu plānu no Brīvais 3 un Brīvais 4, Jums būs jāmaksā vienreizēja maksa Ls 15 un jāturpina maksāt ikmēneša maksa Ls 1,95.

- mainot tarifu plānu no Starta, ZZ Pēcmaksa 5, Brīvais 6, Brīvais 7, Jums būs jāmaksā vienreizēja maksa par telefonu Ls 15 (ja līdz līgumsaistību beigām ir mazāk par 12 mēnešiem), Ls 30 (ja līdz līgumsaistību beigām ir 12 mēneši un vairāk);

- mainot tarifu plānu no Brīvais 7 plus, Vienotais, ZZ Pēcmaksa 10, Brīvais 10, Brīvais 14, Brīvais 18, Aktīvais, Jums būs jāmaksā vienreizēja maksa 4Ls x atlikušo mēnešu skaits (ja līdz līgumsaistību beigām ir 6 mēneši un mazāk), Ls 30 (ja līdz līgumsaistību beigām ir 7-11 mēneši), Ls 30 (ja līdz līgumsaistību beigām ir 12 mēneši un vairāk un līgums slēgts līdz 10.11.209.) vai Ls 50 (ja līgums slēgts sākot ar 10.11.2009.).

Ja esat iegādājies dotēto telefonu un vēlaties mainīt tarifu plānu uz Meteorīts (ar abonēšanas maksu 14 Ls/mēn.) pirms ir beigušās telefona līgumsaistības, tad:

- mainot tarifu plānu no Savējie un Brīvais 1, Jums būs jāturpina maksāt ikmēneša maksājums Ls 2,75;

- manot tarifu plānu no Brīvais 3 un Brīvais 4, Jums būs jāturpina maksāt ikmēneša maksājums Ls 1,95;

- maino tarifu plānu no Starta, ZZ Pēcmaksa 5, Brīvais 6, Brīvais 7, Jums nebūs jāmaksā par tarifu plāna maiņu, līgumsaistības turpināsies.

- mainot tarifu plānu no Brīvais 7 plus, Vienotais, ZZ Pēcmaksa 10, Brīvais 10, Brīvais 14, Brīvais 18, Aktīvais Jums nebūs jāmaksā par tarifu plāna maiņu, līgumsaistības turpināsies.

Ja esat iegādājies nomaksas telefonu, tad mainot tarifu plānu, nomaksas saistības turpinās neatkarīgi no maksas par tarifu plāna maiņu.

Tele2 saviem abonentiem, kuriem nav dotētā vai nomaksas telefona saistības, piedāvā iespēju veikt bezmaksas tarifa plānu maiņu 3 reizes viena gada laikā, tā klientam dodot iespēju izvēlēties un pārliecināties par sev piemērotāko tarifu plānu. Katras nākamās tarifu plāna maiņas maksa - 5,00 LVL.

Tātad man nekas nav jāmaksā, bet 4Ls mēnesī man nespīd?

Es par telefonu samaksāju tuvu pie 60 Ls un nekādus ikmēneša papildus maksājumus nemaksāju. Tas skaitas dotētais telefons?

Edited by lazda2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...