Jump to content
GIGN Forum

Brauksana


Baek
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda neesmu pilngadīgs ir mācību atļauja ( baltās ) noteikumus zini , braucu jau ar viņām kādus 3 mēnešus pat vairāk uz ceļa jūtos droši nav nekādas problēmas, bet braucu kopā ar tēvu kuram ir tiesības,medicīniskā iziet visa kārtībā.

Jautājums ir šāds:

Vai man māte var sēdēt ar blakus un braukt ar mani , ja viņai ir tiesības , stāž ir 10 gadi kaut kur varbūt mazāk , bet visus šos gadus kopš tiesību iegūšanas viņa nav braukusi ne reizi. Un viņai nav izieta medicīniskā komisija ? Bet tiesības ir derīgas vēl 3 gadus. Vai būs kaut kas ja apturēs policija ? Noteikumi jau arī ir droši vien aizmirsti.

Edited by Baek
Link to comment
Share on other sites

Ja paturēs policija, tad tāpat nejautās vai tava māte ir aizmirsusi noteikumus ;D

Godīgi sakot es nezinu vai tā var braukt, bet man šķiet, ka nekas traks nebūtu - ja nu kāds soda punktiņš tavas mātes kontā.. Tas jau viņai nav no svara, jo pati mašīnu viņa nekad nevada ;D:D

Edited by Wayne
Link to comment
Share on other sites

Ja nekļūdos, pēc noteikumiem (ja pareizi atceros) tiesības nemaz nevar dabūt ja nav izieta medicīniskās pārbaudes. ( nu vismas psihalogs un narkologs).

Un btw. ja blakusēdētājam ir vairāk kā 3 gadu stāžs, tad vari braukt droši.

Es tā darīju ar savu māti ~ 15 gadu ja ne vairāk stāžs viņai, bet braukt nemāk, tas ir, aizmirsusi kā jābrauc, un kad gatavojos braukšanas eksim, māte blakus lai sēž un aidā :D

Edited by cs_parodija
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...