Baek Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) Lieta tāda neesmu pilngadīgs ir mācību atļauja ( baltās ) noteikumus zini , braucu jau ar viņām kādus 3 mēnešus pat vairāk uz ceļa jūtos droši nav nekādas problēmas, bet braucu kopā ar tēvu kuram ir tiesības,medicīniskā iziet visa kārtībā. Jautājums ir šāds: Vai man māte var sēdēt ar blakus un braukt ar mani , ja viņai ir tiesības , stāž ir 10 gadi kaut kur varbūt mazāk , bet visus šos gadus kopš tiesību iegūšanas viņa nav braukusi ne reizi. Un viņai nav izieta medicīniskā komisija ? Bet tiesības ir derīgas vēl 3 gadus. Vai būs kaut kas ja apturēs policija ? Noteikumi jau arī ir droši vien aizmirsti. Edited November 26, 2009 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 ja tu saki, ka tu jūties uz ceļa droši, tad kapēc viņai būtu jāzin noteikumi? blakus var sēdēt cilvēks, kuram min. ir 3 gadu stāžs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ja apturēs policija - paprasīs tavu mācību atļauju, mātes automašīnas vadītāja apliecību un tehnisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wayne Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) Ja paturēs policija, tad tāpat nejautās vai tava māte ir aizmirsusi noteikumus ;D Godīgi sakot es nezinu vai tā var braukt, bet man šķiet, ka nekas traks nebūtu - ja nu kāds soda punktiņš tavas mātes kontā.. Tas jau viņai nav no svara, jo pati mašīnu viņa nekad nevada ;D:D Edited November 26, 2009 by Wayne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Jā tas tik vēl trūka, lai tagad štrāfētu par medicinisko Kaut gan ari šito ideju varētu pamest kādai no 100 resnajām d1rsām Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 pēc visiem noteikumiem, tad medicīnisko var paprasīt, bet tai nav obligāti jābūt līdzi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 (edited) Ja nekļūdos, pēc noteikumiem (ja pareizi atceros) tiesības nemaz nevar dabūt ja nav izieta medicīniskās pārbaudes. ( nu vismas psihalogs un narkologs). Un btw. ja blakusēdētājam ir vairāk kā 3 gadu stāžs, tad vari braukt droši. Es tā darīju ar savu māti ~ 15 gadu ja ne vairāk stāžs viņai, bet braukt nemāk, tas ir, aizmirsusi kā jābrauc, un kad gatavojos braukšanas eksim, māte blakus lai sēž un aidā Edited November 27, 2009 by cs_parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now