CsBoy Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 PLuginu zinu ka ie taads bet nezinukaasaucas kur var dabuut taads ka speeletaajam var mainiit vaardu admin. Piem ja ienaak ar sucks tad nomaina uz no-reclam Vai arii raksta piem ip:343.325.324.324 un vinjam nomaina vaardu uz no-reclam. Kur taadu var dabuut un ka saucas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Plugini ir te: http://www.amxmodx.org/ Otrs variants ieej www.google.lv un ieraksti CS Plugins Uzdosi vēl kādu debīlu jautājumu, tad čista sākšu a rupjībām te runāt. Besījat tak laukā Jūs jau. P.S. Pirms jautā, PAMEKLĒ. Edited August 23, 2005 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomson Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Plugini ir te: http://www.amxmodx.org/ Otrs variants ieej www.google.lv un ieraksti CS Plugins Uzdosi vēl kādu debīlu jautājumu, tad čista sākšu a rupjībām te runāt. Besījat tak laukā Jūs jau. P.S. Pirms jautā, PAMEKLĒ. Uuberkuulaiz Niikulis ar potenciaalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Plugini ir te: http://www.amxmodx.org/ Otrs variants ieej www.google.lv un ieraksti CS Plugins Uzdosi vēl kādu debīlu jautājumu, tad čista sākšu a rupjībām te runāt. Besījat tak laukā Jūs jau. P.S. Pirms jautā, PAMEKLĒ. Pluginu GURU arii ir izteicies Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrOFuN Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Worm un macho, juus esat traki Tas ir daadeelj padomaajiet cik juus daudzus postus esat uztaisiijushi 5as shtukas Es tikai 1 reizi taisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomson Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Wrong forum! Edited August 23, 2005 by Thomson Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Worm un macho, juus esat traki Tas ir daadeelj padomaajiet cik juus daudzus postus esat uztaisiijushi 5as shtukas Es tikai 1 reizi taisu nepaarnjirdzies, nabags... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsBoy Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Es neprasiju tavas domas ja tev nepatii kautkas tad neraksti ja es zinaatu kaa sauc to pluginu sen jau buutu atradis. Jautaajums vel viens uz amx ir vai amxmodx vai arii uz abiem ir man labaak dereetu uz amx pasakiet plzz kaads ka saucas tas plugins!!! Ja saaksi ar rupiibaam sheit runaat dabuusi banu forumaa neiesaku runaat Edited August 23, 2005 by CsBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 White_Eagle sis forums domats lai palidzetu..... Man piemeram nevajadzeja nekadu pluginu es uzreiz varu nomainit niku piemeram niks lohs nomainu un n00bs ieraxti amx_help un paluri tur tur ir tas suds raxtits Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsBoy Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 es jau skatijos bet leias ka nav ka taa komanda saucas paluureeshu vai man taada vispaar ir man ir amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 es paprasisu drugam ka vins toreiz to darija un tad tev oke ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsBoy Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 Nevaig vairs es sapratu amx_nick the team9lol) lox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now