Dj_erix Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Krč lieta tāda... Agrāk, kad lietoju radeonu 1600X nebij nekadu problēmu, nu jau kādu laiku atpakaļ nopirku 9600 GF un masu skatos TF2 nenooooormāli lago.... Ir kādi ieteikumi, ko var mēģināt pačakarēt... Vsinks ir izslēgts, čakars tikai šai spēlē, uzliekot visu uz low tāpat nelīdz...bet fokin karte ir labāka par iepriekšējo...draiveri nepalīdz - esmu nodawngreidojis un UPgreidojis esntās reizes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 driveri pamēģini nokačāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 DirectX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 nu cik es testēju uz 8600GTS, tad uz vidējiem settingiem FPS laiku pa laikam piekliboja... kā arī ļoti daudzi testi ir pierādījuši, ka līdzvērtīga karte no Nvidia iekš HL2 bāzētām spēlēm ir lēnāka, nekā ATI kartes p.s. vajadzēja ņemt ATI HD 4850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tckzebra Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 ka var uzlikt uz zemakajiem vai videjiem setingiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Erix, beidz mani biedēt. Pats tikko nopirku šitādu karti, man tpu tpu tpu, vakar izmēģinot, viss normāli gāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted November 24, 2009 Author Report Share Posted November 24, 2009 (edited) OK vispābā var lokot ciet... pieļauju domu, ka winda nočakarējās... Beidzot bij iemesls uzlikt win7... pārinstalēju windu un tagadiņ vissss lido bez nekādām problēmām. Uz kādu brīdi būs miers. PS. Wormaini...es jau gribēju ko labāku, bet man vienu vakaru nosvila grafiskā, ap 21.30 vakarā un šī karte bija vienīgā kuru varēju uz sitiena atrast PPS Win7 rlzz... Edited November 24, 2009 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts