CHILLSIDE Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Sveiki, griežos pie jums ar lūgumu palūgt, lai man uzliek tiesības uz "Video" sadaļu, es varētu tādējādi upurēt savas CS tiesības, jo counter strike vairs nekādies nesanāks uzspēlēt, pēdējos mēnešos tā vien sanāca kā skatīties un muķīties ar filmām un video, JA es iegūšu tās privilēģijas ideja man bija tāda, ka varētu labot citu pievienotās filmas, kā piemērs pievienot torrentu, traileri utt. kas trūkst tur.. Zinu, ka tā sadaļa ir cash^ lauciņš bet nevarētu teikt, ka nenoderētu vēlviens cilvēciņš.. Paldies tie, kas uzklausīja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Video sadaļā simtu gadu neesmu bijis. No sākuma man bija Mūzikas sadaļa, pēc tam viss forums. Video sadaļa priekš manis nav nekas vairāk, kā viena no foruma sadaļām (kurā es neapgrozos ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted November 24, 2009 Author Report Share Posted November 24, 2009 njuu kāds kautko teiks.. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tckzebra Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Uzliec vel vairak smaidinus un paraksti vel pokemoniskak, tad domaju, ka iedos! Es rakstu bez garumzimem, jo uz sita datora, nav gzimju! warno, bet ja tu sita rakstisi, nedomaju, ka dabusi pravas! Maini savu stilu rakstisana, tad jau nekas preti nebus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 warno, bet ja tu sita rakstisi, nedomaju, ka dabusi pravas! Maini savu stilu rakstisana, tad jau nekas preti nebus! Aizver muti. Uzraksti kadam ar sarkanu niku mozh tapat iedos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tckzebra Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 blje rot zakroj padonak blje! tuuu nesplau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 hmm.. a vai ta video sadalja ir tik apmekleta ka tur vajag papildus kartibnieku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 dyversant, es jau pateicu, ko es darītu ar tiesībām tajā sadaļā, jo no manis minētajām lietām tur tas netiek darīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Objektivi spriezhot ieksh Video sadaljas ir aktivitate un tur chato cilveki , ta ka cash mineja ka vinsh tur ne ipashi apgrozas. Tur pec principa lieks moderators nenaks par launu. No offence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now