spankyed Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 (edited) Man lago iekš GIGN nets MCK pa 8ls notestēju 2mbs , kas par vainu taks cs pietiek ar 500kbs man liekas!! citos serveros taa nav , tikai nesakiet ka man jaiet spelet citos serveros!!! Man GIGN ir mīļš Palīdziet lai man nelagotu Edited November 20, 2009 by spankyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Palīdziet lai man nelagotu Spanky ? No kurienes Tu esi ?! Man ari MCK pa 8ls Un jaa... arii pedejajas dienas, precizak vakar, gign ielago... ierastais ping 15-18 tiek nomainits uz 30-60 un nav realno uzspelet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 Un jaa... arii pedejajas dienas, precizak vakar, gign ielago... ierastais ping 15-18 tiek nomainits uz 30-60 un nav realno uzspelet ! esmu no kuldiigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 a man pa dzīvi pings 30 - 40. Telecoms pa (es pat nezin) laikam pa 20, varbāt mazāk, ķip 10mbitīgais. Ko es esmu ievērojis, jau kādas pāris nedēļas, loss lēkā no 1 - 15, bet ir bijis arī vairāk. Un es tāds neesmu vienīgais, to man ir daudzi jautājuši ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Ja ir normāls ātrums un joprojām lago, tad pie vainas ir sliktais savienojums starp tīkliem. Tipisks piemērs: IZZI internets - ātrums normāls, bet savienojums nekāds, tādēļ arī nav iespējams neko izdarīt internetā. IP adreses letās no Beļģijas. Skaidrs kā diena, ka zem tā ir tīrākais mārketings, kas vērsts uz peļņas gūšanu, samazinot izmaksas, nevis klientu vēlmju apmierināšana. GIGN's ir vienīgais serveris, kurš man nelago, kaut gan, pēdējās dienās es tā nevarētu vairs teikt, diezgan bieži parādās lagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 GIGN ir vienigais serveris kur speleju un tagad ielago... tas man nepatik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now