SuperRembo Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Kur var dabut pluginu kurs *** da izdara lamashanas vardiem vai ari citu teikumu ieliek ka battle please ban me for my bad language Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Meklē sev vajadzīgo swear filteru te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchReiDeR Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Kur var dabut pluginu kurs *** da izdara lamashanas vardiem vai ari citu teikumu ieliek ka battle please ban me for my bad language Nezinu es neesu bijis battla es zinu ka latnetaa ir taa ka tikai zvaigzniites raada pemeeram suuds=***** lohs=**** sitaaa raada bet par battle es gan nezinu esu biji bet neesu redzeejis ka taa teiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 es pashu 1 novilku ka man pareizi uzlikt pashu pluginu zinu ka, bet es vel rar failu nokacaju ar 2 .ini failiem kur sos bazt lai strada vis ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Ta mana problema sobrid ir, man vajag lamu vardus zinat kuri jaaizliedz var kads te pateikt ja ir atlauts vai kur var noka4at kadu txt failu ar lamuvardiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 da blad tu esi cirvis kapec citiem tev japalidz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 da blad tu esi cirvis kapec citiem tev japalidz? Jo te ir forums kura palidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 tu te aprak iezi ko prasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchReiDeR Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) tu te aprak iezi ko prasi tas jau nekas pa paaraak biezi kaut ko parasa tas jau nav aizliegts Edited August 22, 2005 by SchReiDeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchReiDeR Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 es pashu 1 novilku ka man pareizi uzlikt pashu pluginu zinu ka, bet es vel rar failu nokacaju ar 2 .ini failiem kur sos bazt lai strada vis ok. moz kautkur pie servera DOCUMENTIEM jaapieliek un kaut kur bija jaapieraksta taa bija arii man jaadara es kautko gribeeju pielikt aiznesu uz kautkaadu mapi un kautkaadaa README failaa ierakstiju lai darbojas jo tas noziimee ka no taa riidmija vins darbina visu kas tur rakstiits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 Man sis viss ir. Tagad tikai vardus vajag ieviest lamashanas kurus es zinaju jau irakstiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeDu6a Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 emmm tad jājautā: Tu nezini nevienu lamuvārdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Nākošo nedēļu GeDu6a varēs atpūsties un tikkai lasīt topicus, mācieties no viņa idiotisma un nespamojiet vecos topicos, vispār nespamojiet!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) Nu būšu tik rupš un pateikšu dažus: Kunja suka penis gailis aanus pizda piizda lohs sukaataajs pedinjsh lezbiete kruuts galinjsh kaksiitis pidars pidaras kuce pimpis kroplis dalbajob dalbajobs Edited March 3, 2007 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts