Jump to content
GIGN Forum

Tf 2 Upgreids.


Hivemind
 Share

Recommended Posts

Sveiki !

Vēlētos palūgt gag un scramble uz tf2 main servera. Gag es vēlētos palūgt , jo bieži serverī ienāk vai nu čalis bez smadzenēm , kuram patīk runāt pilnīgu bezpriģeli vai arī kāds mūzikas cienītājs , kurš grib parādīt savas jaunās dziesmas :) Daudzi apšauba scramble lietderību , dažreiz šai komandai patīk nofailot un samainīt/pārmest tik sūdīgus spēlētājus , ka komandas nesabalancējas ipaši . Es viņu vēlos lūgt ,jo bieži kad spēlēju nav neviena admina online un visi spēlētāji vai nu nemāk/ negrib sabalsot scramble . Un arī kad nav adminu bieži vien arī gadās tā , ka auto team balance no sava darba saprot tikpat kā atis slakteris no anģļu valodas , tāpēc piemēram sanāk spēlēt 14 pret 10 un tas nav nekādā gadījumā forši.

Iesaka mani quickaim , ceru ka būs vēl kāds atbalstītājs.

Links uz statiem Tf 2 stati

Link to comment
Share on other sites

Par scramble. Jo bieži vien komandā gadās ne tik labi spēlētāji, un visu karti nākas būt iedzinēja lomā!!! Un šādos gadījumos spēlētāji mēdz vienkārši pazust no servera.

Link to comment
Share on other sites

Atbalstu gag - neatbalstu scramble

Un balanss nekad nav bijis 14 pret 10, jo iebūvētais autobalanss neļauj nemaz sabalansēt, kad ir 4 spēlētāju vairākums! Scramblis ir nekam nederīga manta - ja paši nemāk ielīst pie stiprākās komandas, tad paši vainīgi! Ja nav tīmpleja, tad arī nav - tad viņiem ir jāzaudē!

No manis - atbalstu GAG piešķiršanu!

Link to comment
Share on other sites

Par cik tu mums ar Moridinu jautāji vakar pl_badwater par šo tēmu,tad jāizsakās.Esmu neitrāli skeptisks.Man nav nekas pret tevi ,bet arī neko labu nevaru pateikt.

1) Cik atceros, tev ir bijušas problēmas ar gign main adminiem pagātnē

2) Pēc statiem saprotu ,ka tikai nesen esi sācis spēlēt TF2

3) Scramble var dot tikai papām. Jau tā dažiem adminiem ir problēmas ar šīs komandas pielietojumu. Ir tādi indivīdi ,kas scramblo 2-3 reizes pa karti. Labs piemērs ir quickaim, kuram vispār šī komanda nav vajadzīga.

Kopumā nekas personīgs pret tevi nav, bet tev varētu rasties problēmas ar pirmo punktu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...