kenijs Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 chau.palidziet ludzu ar zpd, iesakiet kadu viegli aprakstamu temu,kuru var viegli un atri uztaisit un kcik normalu atziimi.tema vienalga kada, jo nekur talak es neytaisos ar to darbu iet. butu nerali forshi, ja kads varetu pasviest jau gatavu darbu, nu vai vismaz kadu pamatu(ganjau kka norekinatos) .vidusskola paldies visiem velams atrak, jo ceturdien janodot Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 ZPD netaisa 2 dienu laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenijs Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 nu man vajag to temu uzrakstit(kuru es izvelejos) uz tas iesniguma lapas tjip Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Sociālā psiholoģija. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenijs Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 (edited) wtf?? ^^ :D kaa butu ar "pasaules krize" vai "globala sasilšana", vai Rapsis? Edited November 10, 2009 by kenijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Galīgi, garām vieglu tēmu, tik stulbi.Tas darbs ir domāts lai tevi sagatavotu aukstskolai [daļēji], izvēlies kas tev intresē, piemēram izvēlies tādu tēmu. Azartspēļu atīstībā manā pilsētā. Kautkas tāds. Vnk, neslinko un istrādā, viņu ! - Padomā, divus gadus viņu taisīsi. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 ja nerakstiisi normaali tad aukstskolaa buus gruuti.... Vispaar reeaali man liidziiga probleema, teemas jau buutu dahuja un veel vairaak, bet taadu atrast, kur var uztaisiit reaalu peetniecisko dalju ir diezgan gruuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Vienkārši nopērc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 (edited) Lol, ZPD netaisa 2 dienu laikā? Vēl kā taisa! Ok, manā gadījumā gan vajadzēja biki vairāk laika, jo taisīju ar draudzeni ZPD par saules baterijām, tad no e-bay pasūtījām paneli un 2 mēnešus katru dienu (gandrīz ) veicām mērījumus, bet pats darbs un arī prezentācija mums tapa divas dienas pirms ZPD aizstāvēšanas. Ja kādu interesē mans viedoklis, tad ZPD vispār ir kaut kas reti nenozīmīgs. Varbūt vēl pirms 5 gadiem bija kaut kāda jēga tos ZPD mocīt, bet tagad reāli katrs 12gadīgais atsaldenis spēj ātri atrast vajadzīgo informāciju un to sistematizēt. Cita lieta, protams, ir ja tu to ZPD gribi taisīt nopietni, tā lai var palielīties, iestājoties augstskolā. EDIT: Gribēju tikai piebilst, ka vairums darbus, kurus redzēju dabaszinātņu sekcijā, varēja uztaisīt nevien 2 dienu laikā, bet pat 2 stundu laikā. Un, nē, nemācos es arodenē. Edited November 10, 2009 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Kurā klasē tu mācies? 10? ja jā, tad tev nevajag vēl izdomāt tēmu! Tev viņs būs jāaizstāv tikai 11. klasē un nedēļu pirms aizstāvēšanas, kad sāksi viņu taisīt, tad arī izdomāsi tēmu! Moš uzpeldēs kāds gatavs darbs utt. Bet ja tu esi apņēmies tagad sākt tasīt, tad iesaku taisīt ekonomikā ,jo tur nevajag nekādus trakos pētījumus veikt, vienkārši uztaisi aptauju un čilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) Džeki no manas klases novilka zpd no dc++ dienu pirms prezentēšanas un tikai nākamajā dienā pārlasija un tika uz kautkādām rajona sacensībām XD Edited November 11, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenijs Posted November 11, 2009 Author Report Share Posted November 11, 2009 Bet ja tu esi apņēmies tagad sākt tasīt, tad iesaku taisīt ekonomikā ,jo tur nevajag nekādus trakos pētījumus veikt, vienkārši uztaisi aptauju un čilo. piemeram? es labrat rakstitu ekonomika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Nu, piemēram, kāda uzņēmuma tirgus izpēti. Ja kādam radiniekam pieder kāds uzņēmums, būs elementāri, klientiem varēs anketas izdalīt un teoriju google atrast. Vienas dienas darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now