Jump to content
GIGN Forum

Zpd


kenijs
 Share

Recommended Posts

chau.palidziet ludzu ar zpd, iesakiet kadu viegli aprakstamu temu,kuru var viegli un atri uztaisit un kcik normalu atziimi.tema vienalga kada, jo nekur talak es neytaisos ar to darbu iet.

butu nerali forshi, ja kads varetu pasviest jau gatavu darbu, nu vai vismaz kadu pamatu(ganjau kka norekinatos) .vidusskola

paldies visiem

velams atrak, jo ceturdien janodot

Link to comment
Share on other sites

Galīgi, garām vieglu tēmu, tik stulbi.Tas darbs ir domāts lai tevi sagatavotu aukstskolai [daļēji], izvēlies kas tev intresē, piemēram izvēlies tādu tēmu. Azartspēļu atīstībā manā pilsētā. Kautkas tāds. Vnk, neslinko un istrādā, viņu :zhaav: !

- Padomā, divus gadus viņu taisīsi. :ermm: !

Link to comment
Share on other sites

Lol, ZPD netaisa 2 dienu laikā? Vēl kā taisa! Ok, manā gadījumā gan vajadzēja biki vairāk laika, jo taisīju ar draudzeni ZPD par saules baterijām, tad no e-bay pasūtījām paneli un 2 mēnešus katru dienu (gandrīz :D) veicām mērījumus, bet pats darbs un arī prezentācija mums tapa divas dienas pirms ZPD aizstāvēšanas.

Ja kādu interesē mans viedoklis, tad ZPD vispār ir kaut kas reti nenozīmīgs. Varbūt vēl pirms 5 gadiem bija kaut kāda jēga tos ZPD mocīt, bet tagad reāli katrs 12gadīgais atsaldenis spēj ātri atrast vajadzīgo informāciju un to sistematizēt. Cita lieta, protams, ir ja tu to ZPD gribi taisīt nopietni, tā lai var palielīties, iestājoties augstskolā.

EDIT: Gribēju tikai piebilst, ka vairums darbus, kurus redzēju dabaszinātņu sekcijā, varēja uztaisīt nevien 2 dienu laikā, bet pat 2 stundu laikā. Un, nē, nemācos es arodenē. :D

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

Kurā klasē tu mācies? 10? ja jā, tad tev nevajag vēl izdomāt tēmu! Tev viņs būs jāaizstāv tikai 11. klasē un nedēļu pirms aizstāvēšanas, kad sāksi viņu taisīt, tad arī izdomāsi tēmu! Moš uzpeldēs kāds gatavs darbs utt.

Bet ja tu esi apņēmies tagad sākt tasīt, tad iesaku taisīt ekonomikā ,jo tur nevajag nekādus trakos pētījumus veikt, vienkārši uztaisi aptauju un čilo. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...