shenker Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) Pasakiet luudzu kur lai dabuu knife duel pluginu lai vareetu taisiit dueljus taadus kaa LaTnetaa. plzz pasakiet. P.S. Buushu ljoti pateiciigs. Googla tante nepaliidz=[ Edited August 20, 2005 by shenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Paskaidro kaut ko tuvāk, ko tas plugins dara m? Pagaidām nav nemazākās saprašanas ko tas plugins dara =\ Btw iesaku meklēt nevis google.lv, bet gan paskatīties amx vai arī amxx saitā un meklēt pluginos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Paskaidro kaut ko tuvāk, ko tas plugins dara m? Pagaidām nav nemazākās saprašanas ko tas plugins dara =\ Btw iesaku meklēt nevis google.lv, bet gan paskatīties amx vai arī amxx saitā un meklēt pluginos. tas dod to ka ja tu esi palicis 1 vs. 1 tad ar nazi paskindini pret sienu un otram cilveekam paraadaas balsoshana vai vins grib ar tev dueleeties ar nazhiem ja pretinieks piespiezh yes tad vairs vins nevar nomainiit citu ieroci tikai nazi. P.S. Shitajaa serverii tas ir- hl.latnet.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchReiDeR Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 tas dod to ka ja tu esi palicis 1 vs. 1 tad ar nazi paskindini pret sienu un otram cilveekam paraadaas balsoshana vai vins grib ar tev dueleeties ar nazhiem ja pretinieks piespiezh yes tad vairs vins nevar nomainiit citu ieroci tikai nazi. P.S. Shitajaa serverii tas ir- hl.latnet.lv Cau SHENKER es nezinu kur lai dabuu knife duel taka LATNETA bet tu esi baigi labo serveri uztaisijis tur ir ROPE,WAR 3,vel HSREWARD kas dod 35hp ja novaac heda vel ja grib var uzlikt aatro atdimsanu bet taa ir jaadabon citaadaaka jo tur nevar izveeleeties ierocus bet es ceru ka SHENKER dabuus jo kad nomirst ierocis pazuud un ir tikai pistole un nazis.Bet ar laiku atradiis.Ja grib var meginaat naakt. Jaaraksta ir caur konsoli jo nevar add server Ta KONSOLEE JARAxTA coonect 81.198.73.194:27015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Nu pavisam vienkarsi vainu izmanto google vai amxmox.org ieraxti duel searcha un bus tev bet iesaku parveidot vinu tur apmeram ir 4 errori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted October 16, 2005 Author Report Share Posted October 16, 2005 Nu pavisam vienkarsi vainu izmanto google vai amxmox.org ieraxti duel searcha un bus tev bet iesaku parveidot vinu tur apmeram ir 4 errori! paldies,par info.ja tu uz e-mail nebuutu atsuutiijis tad es nebuutu apskatiijies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Njem noka4aa plugins Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted October 17, 2005 Author Report Share Posted October 17, 2005 Njem noka4aa plugins paldies bet man jau laikam tu vienreiz iedevi shito saitu paldies par visu infoemaaciju,vairaak varat neatbildeet. Jo peec shitiem visiem replijiem es sapratu ka ar steigu jaaliek iekshaa amxx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Shield=- Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Es tev varetu ieteikt dc++!Varetu izdoties atrast to lietu!Un ludzu pasaki kur tu tadu velna plugin nosaukumu izravi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Lasu visus jūsu topikus, un pilnīgi žēl paliekās jūs. Laikam būs jātaisa projekts www.amxmodx.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Tu gan esi baigi lecigais bet nebutu slikti amxmodx.lv nu tad e butu nelamigs bus 100 JEBNAU SERVERU!!!! tadbus 100000 nu tas tak vispr stulbi butu vini tikai prasa un nelieto googli!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now