Feik Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Pa bmw Forši ar viņu braukt +1 pa pagriezieniem, viņi nenofiksējās, kā citām mašīnām, bet elektroniski izslēdzās! tāds knifiņš pie kā japiešaujās. nenoslāpa man nevienu reizi, ideāli braukt. + man bijušais csdd instruktors pastāstija šadas tādas lietiņas, kā labāk darīt un kā nē. Es uz estekādes vispār bez gāzes pedāļa izmantošanas perfekti uzbraucu, dīzelis dara savu Un pa tām slāpšanām ir tā, ka tukšgaitā viņiem ieslēdzais eko režīms kurā neiet visi cilindri, un uzsākot mazliet vairāk vajag iedot šim gāzīti, vai sajugu paslidināt mazliet, tad jau viss ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Nu ir pagājis laiciņš ,tad nu varētu pastāstīt,kā nu kuram te gājis. Iespaidi par CSDD BMW ir tādi - kokaina pārnesumu kārba,neciešami virzienu rādītāji un tas ,ka mašīna ir ideāla ,lai noslāptu. Ja pie citām tu no otrā startē, tad te ripojot un pārslēdzoties uz otro tas sāk slāpt,vajag laicīgi vēl piedot gāzi. Bet nu CSDD instruktori ir sakarīgi cilvēki ,atšķirībā no autoskolas (kapeiku pisēji). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Nezinu es liku ar audi 3 viss bija normali. Ar dizeli nevar noslapt, tur jabut uber tizlam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Tīri interesei - kāds no jums ir mācījies autoskolā Krasts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now