macho Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Nesen iznāca diezgan masīvs apdeits ar jaunu weblapu 'n' stuff. Kāds no jums to spēli vispār spēlē? links uz manu profilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 hm, sen tiešām neesmu spēlējis, varētu kādreiz pabraukt kādu jaunu dziesmiņu, kas tur tāds īpašs tajā jaunajā updeitā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 update release notes - http://www.audio-surf.com/forum/index.php/topic,5657.0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Es spēlēju. Diezgan reti, bet spēlēju. Forša spēlīte, man patīk. Es gan vel neesmu īsti viņu tā paspēlējis, jo es visu laiku spēlēju ar ninja mono, tie pārējie izskatās sarežģītāki (nemaz neesmu spēlējis viņus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Arī pa retam uzrauju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 bleh, pasakiet savus jūzerneimus, cinči! jā, janci, pārējie tiešām ir sarežģītāki, bet arī daudz interesantāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Bļac, demo izrādījās baigi "garš".. 5dien parādīsies nauda uz kartes, nopirkšu full versiju. lol, esmu pirmajā vietā http://audio-surf.com/song.php#147619 edit: zb, gribu spēlēt. līdz 5dienai būs jāpalieto ne tik legālā versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 5, 2009 Author Report Share Posted November 5, 2009 cash, visi iesāk ar casual, bet pēc tam īstie džeki pāriet uz elite Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Jobanais alus. Sajutos bagāts un paņēmu gan AudioSurf, gan L4D2. Wīīī, man būs bonuscepurīte L4D2 paņēmu tāpēc, ka piedūra gameplay video. Kepka bijusi, nebijusi Jāuzraksta viens sūds priekš universitātes un tad jāpaprovē uz elite paspēlēt. Līdz šim spēlēju Iron Maiden un Black Sabbath gabalus. Pirmie ir faking ātri, no Sabbath vēl ir šis tas lēnāks. Offspring nemaz nemēģināju Nekas cits vairs uz datora nav. Kādas grupas/dziesmas jūs maucat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 L4D2 paņēmu tāpēc, ka piedūra gameplay video. Kepka bijusi, nebijusi Jāuzraksta viens sūds priekš universitātes un tad jāpaprovē uz elite paspēlēt. Līdz šim spēlēju Iron Maiden un Black Sabbath gabalus. Pirmie ir faking ātri, no Sabbath vēl ir šis tas lēnāks. Offspring nemaz nemēģināju Nekas cits vairs uz datora nav. Kādas grupas/dziesmas jūs maucat? Visu pēc kārtas! Mēs esam DVE ELITE PWNERI!!!! Jaunais apdeits mūs ir normāli pavilcis uz augšu. Un "mēs nebraucam dziesmas", "mēs sūtam meilus". Katrs, kurš nogāž no pirmās vietas kādu čali, aizsūta viņam meilu, ka viņš ir dethroned`s Mēs sūtam meilus visiem pēc kārtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now