Jump to content
GIGN Forum

Rpg


rusty
 Share

Recommended Posts

ok. es gribu šādu topiku sev un citiem gīkiem, kas dragā ko līdzīgu.

kāds varbūt ar vēlas padalīties, ko spēlējis un ko iesaka...varbūt ir kādam jautājumu un vajag palīdzību kādā questā osmth...

kamēr vel atmiņa svaiga es varu pastāstīt, izpalīdzēt ar RISEN (http://store.steampowered.com/app/40300/)

spēli izgāju pirms kādām nu 3 nedēļam..diezgan labi piedūra.

gan bi sūdzības pa to, ka bruņas nāk kā viss sets, ko tu dabūn vainu kļūstot pa "orded"vai bandītu čomu...ir tikai kādi 3 seti, ko ar laiku palīdzot savam komjunitijam vari dabūt. zobeni ir dahuja kā arī viņus var pats diezgan jauki veidot pats kā arī "maģiskos" sūdiņus ka gredzenus etc, kas ir "a nice touch"

vienīgi nožēloju, ka neieseivojos pie galvenajiem "key points" jo ir vairāki veidi kā šo spēli var izspēlēt..žēl, ka tos neuzzināšu..manas beigas bij ar to, ka pasūtiju to savu galveno ciklopu di*** un dabuju to "titānu armor" no spociņa un atsitu to dievu...

mby kāds cits izvēlējās citu ceļu...var pastāstīt?

vel varētu apspriest Gotic 3, kas ir nu bišk vecāka, bet fucking laba spēle..it īpaši kaujas iespējas - tiešām piedūta... pietam baigi plaša karte..risen ar tāda ir, bet mape, kuru tu izmanot navigācijai fucking SŪKĀ. for real... nekas nav rakstīts + čakarēšanās, ja vēlies atrast questu norādijumus, tad speciāli jāklikšķina lai parādās kurp tev jāiet (to atklāju tikai uz spēles beigām)

TES: morrowinds/oblivion ar apspriežami.

P.S kāds jau ir spēlējis Dragon Age: Origins ? ..šķiet, ka tā jāievērtē ar :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, kādu laiciņu atpakaļ uz portatīvā izgāju Dungeon Siege 2. Tur var kontrolēt vairākus varoņus reizē ( līdz 5 ).Varu tikai ieteikt, neko sliktu nevaru teikt. Ja nu vienīgi tas, ka kā jau visas spēles, kuras nav multipleijerā (personiski) ātri apnīk. Rekur lapa : Dungeon Siege 2.

Vēl atceros Sacred:Underworld un Sacred 2:Fallen Angel. Par cik nemāku labi aprakstīt spēles, došu reviewu : Sacred:Underworld, Sacred2: Fallen Angel

Un mans all-time favorīts aiz Diablo2 ir Throne of Darkness. Vienkārši vienīgais ( neieskaitot Diablo2 ) Hack'n'Slash RPG, kurš neapnika pat spēlējot vairākas dienas un naktis. Throne of Darkness

Tagad spēlēju Torchlight un Void.

P.S. Drīzumā domāju iečekot "A Farewell to Dragons" un "Dragon Age: Origins"

Edited by wastabee
Link to comment
Share on other sites

Fallout 3 ar visiem DLC. (Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, Mothership Zeta)

Nepārspīlējot 150+ stundas var ielikt geimā.

Dragon Age: Origins ir jau iznācis. Esmu redzējis cilvēkus spēlējam. Mani nu galīgi nesaista, uz PC nav pacietības spēlēt, bet uz konsoles viņa ir kaitinoši lēēēēna. Sakot, ka, sidequestus neaiztiekot, var izspiest tuvu pie 80 stundām no spēles.

Hmm, kas vēl. Mass Effect? To, mani kaitinošo, Bioware spēli jau drošvien visi ir spēlējuši.

Cik atceros amniijs kapāja Gothic 3, viņam vajadzētu būt kam sakāmam par to.

Es šobrīd kapāju Demon's Souls, kura ir +/- viena no grūtākajām spēlēm kādu esmu spēlējis. Spēle sastāv no daudziem dungeons, kuri ir visai gari un ellīgi grūti. Spēlei nav checkpointu, ja nomirsti iekš dungeon - sāc no jauna. Nomirsti divreiz netiekot līdz vietai, kur nomiri pirmajā reizē - padirs visas Souls, ko esi savācis. (Souls = nauda = upgreidi/levelups)

Karoče šeit ir video, kur pašus basics pastāsta.

Spēlei maksimālais levels ir 712, lai tiktu līdz 60-70 vajag pavadīt spēlē kādas 40-50 stundas. Ar katru levelu, protams, aizvien lēnāk viss notiek. (katrs levels maksā vairāk Souls)

Zinu, ka tas ir PS3 igrons, bet Rūdis teica, lai pastāsta, ko kapā. :)

Vispār derētu vēl kādu RPG nopirkt uz konsoles. Moš ir kādi forši multiplatformu RPG, ko esmu palaidis garām. Galīgi neceļas rokas kaut ko lādēt, instalēt, krakot, patchot, cīnīties ar pārkarstošu videokarti, spēlējot kaut ko uz datora.

Link to comment
Share on other sites

mm...btw, ja interesē spēles, bet vēlaties albu review tad piem. šis te pipars diezgan foršus bliež ārā un stāsta, kā tas ir uz ps3, xbox...

šiet ir šamā video

iesaku ievērtēt :) piem pa "fallen angel" tiek novērtēts kā diezgan liels sūds šeit var redzēt review.

P.S cik zini iekš DA: origins, tad tavs karakters nerunā...tikai spaidi tekstus kā atbildes...bļin grūti velvienu aktieri bij nolīgt..?

Link to comment
Share on other sites

Kāds varēja novilkt to Dragon Age: Origins un pateikt kādas ir izjūtas.

Skatījos kā paziņa kapā, izskatījās diezgan pizdata patiesībā.

Uz PS3 eiropā gan vēl divas nedēļas jāgaida. :(

Link to comment
Share on other sites

es jau sāku spēlēt DA: origins. uz pc.

nu tā. grafika ir diezgan ok. asinis ir diezgan nice :) skaņa ar...tikai besī, ka tavs karakters nerunā, kas man šausmīgi nepatīk, jo nezkapēc sākumā tu varēji izvēlēties kāda ir viņam balss.

ā. un man diezgan zajebal tas cīņas veids...jebkurā bridi paņem uzliec pauzi un tad izvēlies ko katrs no tava partija dara - kur šauj, kādu maģiju izmanto utt...

vienīgais, kam tev spēles pārtijs (kurš vislaik mainās pārsvarā..atkarīgs pa questu...tā tev ir pets "wardog") normāli noder ir, lai savāktu itemus ko uzvilcis tavi biedri...dažus nevar pārnest ,bet ārmoru, ieročus parasti var nospert...

redzēs kā būs vēlāk, bet pagaidām neesmu pārāk lielā starā...atgādina kautko līdzīgu japāņu šitiem "Chrono Cross" veidīgajiem, bet nu mazliet modernāks...

Link to comment
Share on other sites

neliels updeits..

man fucking patīk DA:origins. no sākuma tas stils likās nepierasts, bet pohuj. vnk pizdata interesanta. izskatās spēle ar ļoti smuki priekš rpg.

bļad es cīņas laika nocēlu pacanam galvu..brutāli..šņik an off you go... :D

man bik nepiedur visu to dziru un to akmentiņu izmantošana...tākā to es neko neaizstieku..

btw spēlē ir diezgan grūti naudu dabūt...lai norm apgreidotu visa partija armorus vajag diezgan skanošo...

bļad un kā var atvērt kastes? es meklēju un totāli nekur neredzu kautkādu lock-pick skillu! tā kaitina..like 100 kastes esmu palaidis garām dēļ tā sūda...

bet spēle vispār wtf.. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

DA:O sanāca uzspēlēt tikai pārdesmit minūtes, bet jau iepatikās. Grafika tiešām ir jauka. par pārējo vēl īsti nemāku teikt. Bet spēle diezgan atgādina NWN2 :)

rusty, spēli sāku ar rouge, un varēju lockpickot, varbūt Tavam charam nav nemaz tāda iespēja, liec kadam no party to darīt.

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

wo lol...čist. mby tā arī ir...kr4 es itkā biju meiģinājis ar citām klasēm, bet man laikam nav rouge...ir 2 "burvenes" un kautkāds milzis + suns..šķiet, ka neviens tomēr nejēdz...laikam jāsameklē vel jaunus biedrus..

kr4 tev var būt konstants partijs ar 4 cilvēkiem...bet tu to 4 sastāvu vari mainīt, ja tev vel kādi ir..man ir 6 iespējami čari patlaban :)

Link to comment
Share on other sites

Pirms pāris dienām sāku spēlēt to Dragon Age: Origins.. sākumā tā nevisai, bet tagad riktīgi iepatikās, kad pieradu spēlēt ar to pause sistēmu. Nospēlēju kādas 15h un pagaidām izieti tik kādi 10%. Spēlējot noteikti uzmanīgi jāizvēlās spell un abilities jo tos nevar pēc tam mainīt. Man ar party jau 6 memberi.. reāli izdarot pareizās izvēles varbūt būtu vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Ok, DA:O tika solīts kā BG2 turpinātājs (nē ne settinga/story). ir lietas, kuras mani kaitina - piemēram, inventory sistēma, pēkšņie difficulty spikes (spēlēju uz normal, un pagaidām ir nācies vienreiz pārlikt uz easy, grūti pat iedomāties, kas notiek pie hard un nigthmare). nezkāpēc nestrādā BG2 kaujas sistēmas reporti "my weapon does nothing", kad nevar izdarīt damage. DA:O vienkārši kaujies un parāda miss vai nerāda neko (un neviens neko nesaka). man šitā bija, kad pirmoreiz bija kauja pret 6 full plate armor, nācās skiet pirkt āmuru jo tam armor piercing ir daudz labāks nekā zobenam.

otherwise it is simply awesome. best RPG since 2000. goty all years. and so on and so on

Link to comment
Share on other sites

vispār pagrūti ir dabūt ieročus. bruņas mētājas visur...it īpaši savai klasei.

man laikam 17 lvl ir un esmu salasijis visas armijas, kas nāks palīgā :) vel tur bišk sīkie qvesti līdz "main eventam"

ew..kā var dabūt otro "titulu" ? nu pirmais ir ~7 lvl un otrais 14...ok pirmo reizi man sanāca, ka izdariju kautko un mums tur piešķīra..tagat man ir nākamais pieejams, bet nav neviena, kas mani "paaugstinātu"

domas?

P.S ar kādiem partijiem jūs dragājat apkārt? es tā ņemu līdz rouge, ko izmantoju kā arčeru, hīlers un wardog. :) bišk zb, ka dažos qvestos tev "uzspiež" pārinieku..

P.P.S muahaha..esat sastapuši orkus? tos lielos? damn, ka man patīk, ka beigās pirms nāves iekš slow-mo viņus tavs čars vnk izārda (nu mans vismaz.. ) :thumbsup:

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

neliels bump.

runājot pa DA:O, tad varu teikt, ka tiko izgāju spēli. nu zaibis :thumbsup: man tā piedur izvēles ko tu vari veikt..līdz pašām beigām...vnk smuki :)

interesē, ja kāds ir jau, vai tikai vēlāk būs pabeidzis spēli, tad varētu uzrakstīt, kādu ceļu izvēlējās...

ko iecēli pa karali? vai nocirti tam double-crossing kretīnam galvu un ko dariji ar pūķi? :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

jus neticesiet cik ilgi mekleju ko lidzigu.. ideali rusty paldies bija ko palasit un paskatities ..

parcik sheit publika ir kupla skaita un rpg cienitaju domajams nav mazums varbutas kads varetu ieteikt ko forshu :)

esmu izvirtigs rpg cienitajs, un ar to es nedomaju japanju zimeto multenju varones skraidot apkart..

gribu uzinat vai ir kada vainu mmo vai arii single player spele kas ir sava zinja lidziga L2,wow, LOTR un citam 3d spelem ?

pashlaik esmu noskatijis titan quest, treileros dizi neiedziljinajos bet likas ka varetu but interesanta..

grafiku gribu ciesamu, lai acis nesapetu skatoties uz pikselju kubikiem

lidz shim esmu uzspelejis

morrowind

oblivion ( nevilka kaste :D bet izdevas palaist )

ghotic 1 (otro neskatijos)

dungeon siege 2

diablo 2

nu un protams wow / l2 jau nak ka defults

kompis pie kura shobrid lietoju nav jo svaigakajiem, tapec arii uzreiz teiksu ka 2k10 speles varat neieteikt :)

paldies par sapratni un posta lasisanu :)

Link to comment
Share on other sites

kā jau minēts un arī gamespot'a rakstīts...da:o pagaidām ir labākā rpg :)

bet ja onlainā vēlies ko krutu, tad iesaku playrohan.com kr4 rohan online..ei nost ku man patika šī spēle. pametu tika itapēc, ka skola sākās...tā viņā ieguldiju mežonīgi daudz laika. patīk tas, ka viņi vislaik apdeito fīčas viņai...agrāk varēja krutāko ieroci izveidot no 8 ieroču salikuma (2 priekš rare, 2 unique..un vaja 2 pārus no katra lai dabūtu enchanted)..tagat uzpunpots vel tālāk, ka pats var veidot kādues vēlies..taspats ar burņām..

spēle pa pirmo un pa brīvu.

Link to comment
Share on other sites

Es jau teiktu, ka ir negatīvi kaut ko par spēli uz to tikai skatoties.

Mass Effect ir RPG un tikai RPG. Pirmā daļa kā šūteris varēja iet dirst, jo shooting mechanics bija drausmīgs, savukārt RPG elementi bija fakking top notch.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...