Jump to content
GIGN Forum

Minority Nezin Kā Forwardēt Portus

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Pēdējā laikā kapājot spēles uz PS3 onvlainā galīgi pakaļā ir ar konektēšanos Co-op vai Multiplayer.

Ir tā, ka kamēr vads ir pa tiešo, tikmēr viss slīd kā pa reni. Kā iespraužu caur rūteri, viss atkal pilnīgā dibenā.

Kaut kur tepat forumā lasīju, ka vajagot forwardēt portus rūterim spēlējot onvlain co-op.

Kāds varētu ko vairāk par to pastāstīt? :)

Ielogojies admin panelī > NAT > Virtual Server > Pievieno lokālo ip un pie range liec no 1-hvzcikbijamaksimums(ieraksti kautvai 999999 un izmetīs erroru ar maksimumu) vai arī ja zini konkrēti kādus portus vajag tad vnk. saliec tos. Tad add un tad laikam save configuration. Kautkā tā, saki kuru soli nesaproti.

Edited by el_Moerto

http://portforward.com/english/routers/por...emons_Souls.htm

Rekur piemēram.

Tur, kur man entās reizes liek vadīt iekšā visādus skaitļus zem Virtual server. Tur pie Local IP man jāattstāj tukšs? Vai kaut kur jāizrok cipars, kas tur jāliek?

diez vai playstation3 ar ipconfig var atrast lokalo ipadresi ! :D hhahaha gudrishi1

Un ari portu forwardet nav parak pratigi, jo reali tu taisi lielu security hole sava tikla!

Tev reali vajag to DMZ uzkonfiguret un noradir ps3 ip adresi iekseja tikla!

ps3 ip vari uzinat pi system un pamekle network information tur jabut! tad savam ruterim atrod dmz un iesledz un ieliec tur ps3 ip adresi! Tad ruterim vajadzetu automatiski eksponet tavu ps3 arejaja tikla!

BEefs

p.s. iesaku ps3 izslegt dhcp un ievadit statisko ip adresi! Vari pierakstit patreizejos settingus un ievadit pec tam ar roku statiski, jo ja tas dhcp nomainis tavam ps3 adresi, tad ir liels risks, ka tavs kompis bus pieejams no arpasaules!

Edited by 0xDEAD BEEF

Oh, well.

Bakstīju to sūdu, sāka smirdēt vēl vairāk. Tipiski.

Šobrīd rūteris atsakās darboties. Cik saprotu kompis nevar atrast IP adresi, kad spraužu vadu caur rūteri. (tā vismaz man te caur Network Connections rāda) Nomainīju visu atpakaļ uz defaulto/kā bija sākumā, na-īt tāpat.

Vismaz spraužot pa tiešo bez rūtera visu smuki atrod.

Interesanti arī tas, ka spraužot caur rūteri, PS3 atrod, bet datoru ne.

Baigā aizdoma, ka es tur vienā vietā ievadīju, lai atļauj pieeju PS3 MAC adresei, bet datora MAC adresi tur neieliku. Tā varētu būt?

p.s. - Beefy, ja vēl tu cilvēciskāk rakstītu. Man tevis rakstītais kā balts palags. Viss, ko no tevis sapratu, ir tas, ka augstāk rakstošajiem pohujs uz drošību.

EDIT : aizmirsu vienu lietu. Tagad, kad netieku pie neta spraužoties caur rūteri, ir vispār iespējams tikt pie rūtera settingiem? (http://192.168.1.1/) Būtu jauki tagad atrast vietu, kur nospiežot varētu visu defaultot un sākt braukt sūdos no jauna.

Edited by minOrity

Ja tev iet tikls caur PS3, tad megini pie rutera setingiem tikt caur PS3. Varbut dators netiek pie rutera tapec, ka datoram ir ievadita statiska ip addrese. Tu tagad no PS3 postee? :) Datoram uz tikla kartes spied un pie ip setinigiem atrod vai ir statiska vai dinamiska ip uzstadita.

MAC adreses tev nevajag ievadit!

Beefs

Postēju no datora šobrīd.

Esmu iespraudis neta vadu pa tiešo, neizmantojot rūteri.

Mēģināšu caur PS3 iet netā un manuāli resettot settingus rūterim.

*milzīgs sigh*

edit : pēc manas saprašanas ja spraužot vadu pa tiešo nets iet, bet spraužot caur rūteri neiet - esmu kaut ko nočakarējis rūterim.

enivej, Network Connections izskatās šādi.

Edited by minOrity

Es biju uzlicis, lai пauj tikai PS3 MAC adresei tikt cauri rыterim.

Tagad, caur PS3 ieejot rыtera settingos, uzliku, lai arо datora MAC adrese tiek klвt.

Рobrоd rakstu no datora.

Mоziens kaut ko vзl tur ruиоt ar to fфrwardзрanu, laigan baigi vajag to. :(

Atbildot uz taviem jautвjumiem :

- nezinu vai ir statiska ip uzlikta.

- pieslзgums ir Izzi.

Edited by minOrity

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...