Jump to content
GIGN Forum

Up @ Tf2


Recommended Posts

Sveicināti!

Vēlos lūgt paaugstinājumu TF2 serverī, respektīvi votemap flagu!

Kāpēc?

Ļoti vienkārša atbilde - kā jau zināms, es uzturos serverī pārsvarā nakts laikā, pārsvarā arī quickaim ir redzēts, bet viņš nav tik aizrautīgs, ka uzturētos visu nakti. Ok, tad pie lietas - vēlos iegūt paaugstinājumu uz votemap, jo tieši naktīs pazūd visa ārzemnieku burza, teiksim, ka pazūd pilnīgi visi (varat iečekot STATISTIKA - serveru sadaļā)

Tātad cik esmu pamanījis visi pazūd tāpēc, ka karte nav piemērota spēlēšanai un daudzas reizes ir gadījies uzklausīt spēlētāju pieprasījumu pēc citas kartes, nerunājot jau par to, ka ir gadījies spēlēt karti 2 reizes pēc kārtas - PHAIL

Serverī uzturos bieži, kā administrātors arī jau esmu samērā ilgi...

Tā kā esmu pierādījis sevi serverī kā kārtīgu administrātoru, kurš netaisa sūdus, un ir ar atbildības sajūtu, tāpēc vēlos, lai Jūs man piešķirat šo flagu!

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

ja godīgi, tad votemap tev nav vaidzīgs, jo serverī kartes beigās ir vote. Cilvēkiem ir pašiem iespēja izvēlēties ko spēlēt nākamo, protams vaidzētu izvākt koth_sawmil un citus mēslus no votes cikla un ielikt normālas kartes. nezinu kapēc lielāko daļu votēs iet koth mapes un badlands, piemēram - 2fort, yukon un citas foršas kartes tiek aizmirstas. Mans ierosinājums, izvākt koth_ mapes no votes cikla un atstāt tikai uz vote mapi.

P.s. Jack Daniels ir ar mani.. drīz nebūs :(

Link to comment
Share on other sites

Par votemap neatbalstu, jo spēlētāji +- paši regulē karšu secību. Problēma ir mapciklā, tobiš, vajadzētu izņemt dažas koth kartes un ielikt 2fort, well etc. King Of The Hill kartes īpaši neaizrauj, jo prasa daudz resursus un nav interesanti. Brīnos, kāpēc bieži spēlētāji sabalso par koth.

Link to comment
Share on other sites

Es kaut arī bieži spēlēju pa naktīm tomēr es tevi redzu ļoti reti. pa visu laiku ko es uzturos gignā es tevi nesu redzējis pat 10 reizes. Tādēļ es neuzskatu, ka tev šī komanda vajadzīga. Un jā vispār piebiedrojos lielkākajam vairākumam, ka šī komanda vispār ir diezgan nevajadzīga.

Es īsti nezinu kā darbojas nominate, bet vai nav iespējam jūsu minētās mapes votē iekļaut ar nominate palīdzību?

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Atļaušos iepirst šeit :) Es gign spēlēju tf2 tieši nedēļu , pa vienu nedēļu esmu nokapājis 1d 06:33:20h , tevi esmu redzējis serveri 3 reizes , es bieži pa naktīm spēlēju . Varu pateikt , ka pēc 3jiem naktī cilvēki pazūd , kaut arī ir normāla karte. Es neredzu jēgu dot votemap tev , vispār tf2 man liekas pietiek ar gag, scramble un banu(vēl neesu atdūries pret nevienu čīteri) . Cilvēki būs , vienīgi to haloween karti vajag izņemt ārā baigais mēsls.

Link to comment
Share on other sites

jap..cilvēki balso pa kartēm, kas viņiem nepatīk..bļad loģika..vairāk izklausas pēc tā, ka viņi balso pa tām, kas šiem patīk un tev nepatīk!

"ei...zini, kas būtu stlīgi

nu nu...

kr4, ja mēs spēlētu tf2 un kad būtu vote balsotu pa kartēm, kas mums nepatīk.

jū. un tad paši pazustu, lai pārējie spēlē to sūdu!

wū! radikāli vecīt!"

esmu pret. tu, kā jau te izsakās, reti parādies un tu (tava i-neta personība) man nepatīc :)

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...