Jump to content
GIGN Forum

Windows 7

Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka pēc Windows 7 uzinstalēšanas man ir radušās pāris aktuālas problēmas.

Visi vecies C: diska faili tika saglabāti windows.old mapē.

Problēma ir tāda, ka mēģināju palaist team fortress 2 caur windows.old mapi. Steam piekonektējas, spēlē ieiet, bet pēc 20 sekundēm viss kompis nofreezo un izslēgt to ir iespējams tikai ar pogu vai izraujot strāvas vadu.

Tas pats ir ar ventrilo MIX, līdz ko tu konektējies serverim, viss kompis nofreezo un tā pat kā tf2 gadījumā ir augstas frekvences skaņa, kas burtiski paņem priekšā tavas ausis. Neko citu, kā kompja izslēgšanu, nav iespējams izdarīt.

Tātad es izdomāju pārinstalēt gan steam, gan ventrilo un nokačāju tf2 pa jaunu, tagad jau uz D: diska, bet dziesma tā pati vecā - viss nofreezo un izdala ārprātīgi neciešamu skaņu.

P.S Aktualitāte numur 3 - man pazuda visi skype kontakti. Cik saprotu skype kontakti glabājās, nevis viņu datubāzē, bet gan uz tava cietā. Tā kā man skype folderis ir vesels kā rutks, es centos atrast to mapi ar kontaktiem, bet bez rezultāta..

Lūdzu no jums ieteikumus šo problēmu risināšanai. :hrmmm:

All Skype contacts are stored locally, not on a server. This is a 'feature' of the P2P nature of Skype. Further, Skype did not build in an import/export feature for contact lists, which is an urgent feature that is needed.

In the meantime, you may 'show hidden' folders (not a good practice for the less technical community, as you inadvertantly destroy your system) and dive into the bowels of Skype to grab your contacts and copy them over to your other machine. Have a look here for more details:

Neparādās gan. Tagad sēžu darbā (pie cita kompja, nevis mājas) un šeit arī visi kontakti ir pazuduši, ir saglabājusies tikai sarunu vēsture.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...