clo? Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Labs dienas vakars! ( XD) Vēlejos tikai palūgt vienu lietu (ja tā patiešām ir viena lieta) klāt savajai mazajai admin paketītei pubā, proti, chat komandas. nu vobšem nezinu, vai zem vien flaga viņas ietilpst - bet esmu izjutis ļoti lielu nepieciešamību pēc adminčata un tiem krāsainajiem csay un tsay. adminčats nepieciešams nu po defu komunicēšanai ar adminiem (bez liekām acīm), kaut vai par potenciālajiem netīreļiem pubā. jā man ban tiesību nav, bet es tikuntā skatos un reportēju, bet ir bijis tā, ka kādam adminam, kuram xb ir, vajag vēl kādu viedokli un ir stulbi, ka nevar normāli sarakstīties. tās pārējās čata komandas būtībā tikai priekš "mission", "c4", "hosti" rakstīšanas, jo atkal ir tā, ka šo problēmu varu kontrolēt ar slap, slay, kick, bet nevaru efektīvi brīdināt (teiksim ja esmu jau miris). thx for ur attention. Edited October 28, 2009 by clo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 +rieksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Nu šis flags ir, manuprāt, visiem adminiem vajadzīgs tīri dēļ adminčata, rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Lai nu kam, bet grape drinkam ir jaadod! Cik es ieeju pubaa shis vislaik darbojas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Dave Chappelle paklonjikam dodu +1. Un nopietni, jā šī komanda vajadzīga un esmu pārliecināts, ka clo mācēs viņu pareizi izmantot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ar xsay īsti neko sliktu nevar sadarīt,ja nesāk sveicināt visus pēc kārtas...dēļ admin čata vien šī komanda ir vajadzīga... REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now