cash^ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Lai gan neesmu liels RPG fans, ро spзle piedыra. Kвds vзl spзlз? Esmu padmistв leveпa Vanquisher. Domвju sвkt pa jaunam ar Destroyer, jo atvвkt visus pa gabalu ar bultвm & lodзm ain't fun. http://www.torchlightgame.com/ http://store.steampowered.com/app/41500/, 15.99Ђ. Bыs nauda uz kartes, iehavoрu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 THE BEST SHIT EVER, es jau visu dienu spēlēju, nevaru beigt esmu Destroyer un es vienkārši visus skaldu... iesaku ņemt uzreiz Hard līmeni, jo uz Normal paliek garlaicīgi šķaidīt visus bezjēgā, pat health potionus gandrīz nelietoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 pašlaik esmu lvl 18, paspēju jau nokļūt kaut kādā Secret levelī izšķaidot kaut kādu krāsainu zvēru, kur gan nekā īpaša nebija... kā arī esmu dabujis vienu set item, kurš ir violetā krāsā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 pff, nemākat jūs īsto nodarbi atrast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 nu lol, tikko kā pateicu, ka pa visu dienu spēlējot esmu tikai vienu set item dabujis, tā dabuju vēl vienu p.s. zvēru transformējot uz elemental = baigais spēks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 (edited) Tulit ari ie4ekoshu. Paspeleju 40min un izdzesu Edited October 29, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Tomer noka4aju atkal un saku spelet , Floor 7. Man jatiek talak , bet tur tikai var tikt uz overseer chamber. Pasha Chamber'a neatradu kapnes uz Floor 8 , kur tad jaiet? A lol sry , tur vajadzeja pienakt klat pa labi tad tur atveras Edited October 31, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Tajā vietā vajadzēja cīnīties ar bosu un pēc tam, kad jams ir pieveikts, ejot uz DA, tur ir ūdens, un no ūdens izlīdīs akmeņi viens pēc otra, veidojot tiltu uz eju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 oh, diablo klons, ļoti labi, jāpaspēlē, Diablo 3 gaidīšanu padarīs vieglāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
wastabee Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Hmmm, ko retu jūs esat noķēruši makšķerējot? Gold Fish - var pārdot par 717 gold. Big Muckfish - ļauj transformēties tavam dzīvniekam par Pet Goblinhound uz vienu stundu. Big Bat Fish - ļauj transformēties tavam dzīvniekam par Varkolyn uz vienu stundu. Mysterious Boots ( violetās ) Prismatic Morey - +25 kritisko sitienu daudzums, palielina uzbrukuma spēki visiem elementiem par 100%. Ember Fish Eye (daudzus) - palielina experience nākšanas ātrumu par 20%. Trufflesnout Fish - Palielina maģisko itēmu krišanas procentāžu par 50% un zelta krišanas daudzumu par 200%. Vēlāk iemetīšu kādu skrīniņu ar visko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Kāds vēl spēlē šito ? Īstenībā, baigi interesanti šķaidīt tos monstrus.. Tiku 14lvl un jau 1 epic items ir, bet worm, kur Tu dabuji tādu wep ar tik lielu dmg :s Es arī tādu gribu un, vai Tu izmanto tikai vienu spelu? Pēc screaniem skatoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 6, 2009 Author Report Share Posted December 6, 2009 Pēc pāris dienām apnika un vairs neesmu spēlējis. Manuprāt, tā ir ar visiem. EDIT: Es runāju par šo spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 (edited) nene ta nav ar visaam, wows joprojam krushi visus ps jau velku sho brinumu edit: pec apmeram 2 stundu darba mans resnais izskatas shadi Edited December 8, 2009 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 (edited) Nevienu tas noteikti neinteresē, bet man vienkārši vajag tagad palielīties, kādu superīgu mantu es tikko atradu. Būtu forši, ja vismaz kāds no tiem bonusiem strādātu. Edited January 2, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now