eLvē Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Godīgi sakot, pēdējo nedēļu - divas, jūtos kaut kā dīvaini. Hz, no kā tas varētu būt, vai no mājās sēdēšanas un bezdarbības, vai arī kaut kādi citi apstākļi. Bet jūtos, kā pēdējais "sūds" dažreiz, jo sevišķi pēdējās dienās. Domas kaut kur klīst, ārā no mājas negribas līst, sēdi pie neta, dročī kontru vai lūri filmas visu dienu, kamēr brīvlaiks. Vajadzētu nolaist tvaiku Vecrīgā un normāli ieliet māgā, savādāk nekādas jautrības ar alkoholu, jau labu laiciņu. Edited October 28, 2009 by eLvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Man pēdējā laikā (cik nu tur pēdējā, kādu pusotru gadu jau) dzīve ir kā viena milzīga problēma. Bija periodi, kad milzīga depresija, ka vispār neko negribējās darīt, vienkārši vai nu gulēt vai nu darīt kautko kas neprasa ne mazākās pūles.Tiku vaļā no problēmas, kad senči pamanīja un ieteica lai iesāku darīt dajebko, kas nodarbina prātu, kas liek prātam domāt par zemākām vajadzībām vai arī vienkārši nodarbina prātu un es sāku skriet krosus, tā nežēlīgi, lai pēc tam gribas vienkārši iekrist gultā un aizmigt un tas reali palīdzēja, jo tas prātam neatliekami lika domāt par citām (fizioloģiskajām) vajadzībām, kā nogurums kājās skrienot, elpa u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Tā kā daudzi iesaka skriet krosu, es to noteikti pamēģināšu turpmāko dienu laikā un tad jau manīs efektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Nez... Nu es parasti nokāčāju kkādu labu mūvīju , aizieju pēc čipšu pakas lielās , uztaisu siltu tēju ieritinos krēslā , uzvelku villnas zeķītes. Nu paliek labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Vienkārši sapīpējaties ,nekādas depresijas nebūs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 jā, vilnas zeķes ir mega laba manta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now