Chucky Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Ir kāds, kas vēlas iegādāties Left4Dead2? Vienkārši varētu iegādāties 4paku iekš steam, jo tā ir izdevīgāk, nekā pirkt vienam pašam, ietaupītu 6-7Ls. Edited October 27, 2009 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 es negrasos pirkt, L4D lai gan būdama kruta, spēle bija izejama pa pusotru stundu un par to maksāt 45$ nebija vērts. Kur nu vēl tagad eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Versus is where it's at. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 nu pēc idejas var dabūt drusku lētāk te: http://tinyurl.lv/wENiAc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Jega ir pirkt lai neta speletu Nevis lai misijas ietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Valve is a bitch. Demo bija jābūt jau vakarvakarā plkst. 22.00 Pēc 30 minūtēm jau laiks tika nomainīts uz šodienas plkst. 8.00 Es protams kā kārtīgs L4D fans piecēlos no paša rīta, lai palaistu spēli nenokavējot pat minūti. Protams mani sagaidīja milzīgs abloms, jo laiks tika nomainīts uz 10.00 Vel aptuveni 15 minūtes. Es pat nebrīnīšos, ka laiks tūlīt atkal tiks pārcelts, bet visdrīzāk nē, jo update kuro reizi šodien jau velkas. EDIT: LOL, es piečakarēju pats sevi, šodien 22.00 būs, nevis no rīta, hahaha. Edited October 28, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 http://tinyurl.lv/wENiAc Vai šeit. Links Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Nevis lai misijas ietu. Jēga katram sava. Es gribēju inčīgas misijas co-op ar testu iet, bet mēs geimu izgājām pusotrā stundā. Internetā paspēlēju, bija jau nedaudz interesanti, bet ātri apnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 Nu vienam pašam nav izdevīgi pirkt, par to būtu jāatdod 23,8Ls, bet ja pērk 4paku uzreiz, tad cilvēks samaksā pa spēli ~18Ls. Nu 6Ls ir šajā laikā, manuprāt, liela nauda. Tad laikam tur vēl tā nodokļu cena bija vēl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now