kroplisj Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Lieta tada ka spelejot tf2 kadu pus stundu apmeram +/- pc vnk uzkaras, izrubas monitors, un nakas taisit rr. kadu gadu atpakal bija steam kamer nenospera pc bija 1gb ram tf2 gaja ciesami tad nospera steam un iegadajos 4gb ram pirms pirku steam neticu ka ram varetu but pie vainas moz kads ir saskaries ar sadu problemu ? bildite no speedfan http://bildites.lv/images/cclg029yl6i7p2tbyr3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Temperatūra normāla, man pat ir augstāka pie 80-90... Varbūt kāds vīrus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ok, negribu taisit jaunu topiku, jo problēma gauži līdzīga. Nezinat ko darīt, ja videokarte pārkarst? spēlējot spēlēs pēc divām stundām ekrāns pēkšņi kļūst melns un vienīgais, kas līdz ir rr. Pataustot videokarti tās radiators ir tik karsts, ka pirkstus klāt nevar noturēt. Abi vāki kompim vaļā. Agrāk tādas problēmas nebija. Vai nav kāds veids kā to novērst? Nezinu, kaut kāds ventilators ( bet v-kartei tak atsevišķi ventilatori nenāk ne?). Nu iesakiet kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Termopastas maiņā? Ventilatora maiņā? VGA maiņa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ir atsevishks kulers videnei Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Nu tad es bariņā. Pašam ir līdzīga problēma. CPU/GPU temperatūras max, kas ir novērotas, ir 58?C/60?C Bet tad nenokārās. Dīvainākais ir tas, ka pat spēlējot mu, kompis pakaras ar to pretīgo skaņu (ar ko nokaras vienmēr. Angliski laikam ir loop sound jeb iekaras pēdējā skaņa, kas skanēja) pie 50?C @ CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 y0, man ar tas pats, es pat videokartei uzmetu virsū vēlvienu dzesētāju, bet tas neko daudz nepalīdz... īsti nesaprotu kur gļuks, kas tad, man kompi ziemā uz balkona jātur, lai viņš nepārkarstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) A tie kūleri ir lieli? Vienkārši man gandrīz visi karšu sloti kompī ir aizņemti, īsti neredzu vietu, kur to kūleri varētu iestiprināt.. Un jā, vai visām v-kartēm tie kūleri ir vienādi, vai jāmeklē tieši mana modeļa kūleris? Edited October 27, 2009 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Un jā, vai visām v-kartēm tie kūleri ir vienādi, vai jāmeklē tieši mana modeļa kūleris? Palūri vai uz plates nav tie draņķi, nu tās adatiņas, nez kā sauc, 3, vai 4 tādas adatiņas diezgan tuvu kopā, tur var piespraust kūlera vadu (nu tāds mazs štekerītis, 0,5x0,3cm apmēram)... es Vnk saspraudu kūlerī tās gumijiņas kas nāca līdz (kūleris maksā kkādsu 3-4 latus, tāds ļevais) un uzliku virsū videokarte... it kā jau pūš normāli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Man v-kartes radiators ir apakšā. Bet kas īsti ir jādzesē? radiators vai tā v-kartes augšdaļa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Nu cik es esmu novērojis, manai videokartei arī radiators ir apakšpusē, bet augšpusē ir kkāda palielāka shēmiņa, vai čips, nezinu kā pareizi nosaukt, kurai virspusē ir tāda kā gumijiņa, un tā parasti ir ahujenna karsta, tāpēc es to lielo kūleri uzliku virsū tajai shēmai... It kā labāk dzesē, bet problēmas tāpat nepazūd pilnībā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now