macho Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 LOL, citi summoni ir krutāki, teiksim DOOMTRAIN! Vai, piemēram, Odin, bet nejau tā vecene, kura izskatās kā no lēta hentuča izrāpusies. ak, tas man spēles sākuma iespaidā. Diablos vēl esmu dabūjis, bet Shiva no šitiem vislabāk izskatās. Pie tam līdz lētam hentucim tur gabals ejams, viņai tāds puspliks stiliņš, septītajā daļā arī līdzīga bija. Cactuar jau arī foršs džeks bija. enivei, runājot par cita tipa spēlēm - man single playerī ļoti patika red faction ar to sienu cauršaušanu un ar braukšanu ar visādiem vehicliem. Neesmu gan nekādus krutos fps spēlējis, kompis nevelk. Foršākās jau arī ir oldschool spēles - nfs2, worms un heroes III (kurus patlaban btw močīju). Aoe2 Konkverori muļķupleijerī arī fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 contra III Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 contra III ja tu domaa to forsho speele, kura bija uz vecajaam konsoleem, tad man telefonaa ir polifoniskaa melodija, un visi, kad to izdzird saak nemanjaa fanot un priecaaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 CS, jo ta vienkarsi spaarda ! Richard Burns Rally, jo ta ir labaka un visrealaka ralljia simulacija! Heroes 3, jo ir jadoma ( bishkjinj ) ! Ultima Online, tas bija taa pasenak, bet aizrava mani tas, ka bija detalizeta spele ( vareja maksekeret,buvet kugus,majas utt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Hearts of Iron II Kaapeec ? Jo varu piepildiit savas sleeptaakaas veelmes vbuyer vot tagad pasaki man kaa tu to vari? es vienkaarshi njedoganjaju kaa var ar 5 regjioniem, nekaadu zinaatnes liimeni, 4 diviizijaam un aliansi ar Igauniju (kura taapat pazuud liidz ko Soviet Union has demanded etc etc) uzrazhot kaut pirmo tanku diviiziju laikaa. nee nu pastaasti strateegjiju luudzams. paspeeleejot HoI 2 es beidzot saprotu cik iisteniibaa mees esam mazinji un cik mums ir mazs firepowah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 vbuyer vot tagad pasaki man kaa tu to vari? es vienkaarshi njedoganjaju kaa var ar 5 regjioniem, nekaadu zinaatnes liimeni, 4 diviizijaam un aliansi ar Igauniju (kura taapat pazuud liidz ko Soviet Union has demanded etc etc) uzrazhot kaut pirmo tanku diviiziju laikaa. nee nu pastaasti strateegjiju luudzams. paspeeleejot HoI 2 es beidzot saprotu cik iisteniibaa mees esam mazinji un cik mums ir mazs firepowah. Bez speeles paarveidoshanas, kraapshanaas n stuff tas nav iespeejams Bet speeleejot bez taa visa mieriigi var okupeet daudzas valstis (Somiju, IIriju, AAzijas neattiistiitaas valstis, pakjert dalju Polijas, ja paveicaas ,tad Spaaniju, Portugaali ) P.S apskaties uz maniem resursiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Bez speeles paarveidoshanas, kraapshanaas n stuff tas nav iespeejams Bet speeleejot bez taa visa mieriigi var okupeet daudzas valstis (Somiju, IIriju, AAzijas neattiistiitaas valstis, pakjert dalju Polijas, ja paveicaas ,tad Spaaniju, Portugaali ) P.S apskaties uz maniem resursiem hmm ir kaadi modi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now