Jump to content
GIGN Forum

Darbs Skolai, Latviešu Strēlnieku

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Nav kāds rakstījis 9.-12. klasē rakstījis "Latviešu strēlnieku vēsturisko nozīmi" darbu vēsturē?

Ja ir, jūtaties brīvi un aicināti, mest šeit vai PM, ko esat saglabājuši.

Būšu diezgan ļoti pateicīgs bitēns. :)

Huh? Pats mācos tagad 9.klasē, un izgājām tēmu par Pirmo latviešu strēlnieku bataljonu veidošanu un ko viņi darīja, kur karoja/pret ko karoja & ect. Ja tas der tad varu jau nofočēt dažas lpp. no grāmatas par to, ko saki?

Tātad, man ļoti žēl, bet nofočēt labā kvalitātē, bez miglošanas priekš mana Canon un N95 nebija iespējami, bet tomēr, esmu nobildējis 9 bildes, kur nu var kaut cik salasīt, tūlīt man yy.lv uploadējās arhīvs, ja ir grūti saredzēt kaut ko prasi tad (: kā arī es nofočēju tik galveno, protams, pa starpam bija daudzi avoti/hronikas/dienasgrāmatas, ja ir vēlme vēlāk to arī var noknipsēt, bet nu piedod par kvalitāti.

Pirmajās bildēs ir kā veidojās, tad ir galvenās kaujas (Nāves salas/Ziemassvētku-Janvāra kauja/Kauja pie Mazās Juglas), un nobeigumā tipj bija laikam kā tur tagad iet.

Vērtē (: - http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=76960&ext=7Z

EDIT: Ja tu spēsi izspiest kaut kā, lai tu varētu savu darbu turpināt vēl brīvdienās tad ap 12:00 es Centrā būtu un spētu iedot tev to grāmatu. :unsure:

Edited by entw

Es domāju, ka grūti bez jēgas nav dirst.

labojums : paldies wl.media par bildēm, pāris baigi, baigi miglainas, bet tās, kuras salasāmas, bija pat diezgan noderīgas.

Edited by minOrity

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...