RaWrRr Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 (edited) Sveiki, Man radās problēma ar Vistu. Kad windows iebūtojas un notiek visu šitu start-up's, explorer.exe pakaras pēc dažām sekundēm.Vakar viss vēl bija ok, bet šodien explorer.exe atsakās strādaāt. Ko jau esmu mēģinājis: Caur task manger izslēgt nomirušo explorer.exe un ieslēgt to vēlreiz- nekā Noskanējis pret spiegiem/vīrusiem - nekā Uztaisīju windows update (drīzāk pats windows tos uztaisīja) - nekā Iztīrīju start-up'u līdz minimumam - nekā Iedzēru kafiju un pagaidīju kamēr notiks brīnums - nekā, izšpļava, man 2 iespējas (Restart, Close) Hāāālp? Edited October 15, 2009 by RaWrRr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Ja kas manam XP ir tiesi tada pati problēma, met to eroru un ja es vinu neizsledzu man ik pec briza vinu met ara. Vel aizvien nesu atradis problemas sakni, tapec es pievienošos un cerēšu ka kāds spēs sniegt atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 kaadas paziimes erroram? blondi mati, gars, iiss tievs resns? t.i kas erroros taadas ja taadi ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 Var slēgt ciet, ja nu vienīgi pensionāram vēl vajag. Problēma atrisināta - Iegāju safe mode un uzliku system restore uz 2 nedēļām atpakaļ, viss oke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now