LAVRx Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 xector ir tas pats, kurр savulaik no gigna aizgвja ar иоtoрanu. Daudz tie xektor veidоgie ir bijuрi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 tas gan man liekas ir cits cilvēks, bet nu iespējams kļūdos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Arī īstais xector ( Gekons ) kautkad tika pieķerts par čitošanu sūda gopgeimā vai līdzīgā pasākumā, bet tas nu vairāk bija prikola pēc Edited October 14, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Tas ir cits. Tas bija ~ xEq ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Es vienkārši domāju, ka kāds te kaut ko jauc, bet kā jau iepriekš minēju cs smilšu kastē ir diezgan xeq, xektor un citi šim līdzīgi niki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Gekons tak mauca ar kubiem vienreiz @ cw, ja pareizi atceros bija mūviks at g0tgame un viņš atzinās... however, mani tas neinteresē, bet kas īsti notika ar eklipsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Kas attiecas uz beastyu, jвieиeko mirc logfaili, simts punkti, ka tas ko viтр tur spamoja, ir saglabвjies. Ielikрu рiten, ja atcerзрos nqear, ko tad tu dari tajв skillz.lv? un tagad tв LT komanda pincho vai kв tur ir krutвka par synckiem? ф, nezinвju, ka Gekons ir xector, tвdu иalоti gan atceros. Proekta Admins. Nu gandriz pirms 3 gadiem musu gruppinja saka taisit LAN'us , uz CS es biju tas kursh visu saliek. DotA un WC3 es rikoju pats. Pec pusgada mes sakam tos LAN'us taisit zem tag'a gotgame.lv , bet tie kuri apgrozas geiming scena zin ka tas ir galigakais suds Latvijas vesture. Tagad mes esam skillz.lv ( pa 3 gadiem LAN'u skaitlis sanak pari 20 ). bloodlord'a brachka ir kenz0 kursh speleja dignitas.dota , vel bija Zhanis ari latvietis. Tagad synck vairs it ka nav , ir jauns proekts glitz. Tur galvenais ir 4els Igaunijas , ta ir multi-gaming organizacija. Edited October 14, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Casual vēl ņemās pa kibersportu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 It ka ne , mozh vel raksta blogus taja centrala vai ka tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now