Jump to content
GIGN Forum

Tiesības Iekš War3.


pikaso
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!

Ņemot vērā to, ka situācija War3 serverī patiesībā nav tik patīkama, kādu es to cerēju sagaidīt un admini pamazām izkūp gaisā, nolēmu nepadoties un palūgt kontroli pastiprinošus līdzekļus, cerībā, ka man tiks dota iespēja pierādīt un attaisnot sevi arī šeit.

Serverī spēlēju apmēram mēnesi, katru dienu, nenoteiktos laikos. Saprotu, ka daudziem likšos neredzēts, bet uzskatu, ka pa šo laiku esmu paspējis iejusties War3 komūnā tieši ar savu aktivitāti, par cik šis ir vienīgais serveris, kurā es spēlēju.

Vienmēr esmu darbojies spēlētāju interesēs, tādēļ neko uz savu galvu nemainu. Arī šiteru atpazīšana man nekad nav sagādājusi problēmas, jo visu gadu laikā esmu tikai 2 reizes iebraucis auzās, tieši savas nolaidības dēļ, banojot spēlētāju par wh nemaz neskatoties. No šīs kļūdas esmu atradinājies kā arī ceru, ka tas netiks izmantots kā arguments pret mani pašu.

Esmu iepazinies ar tiesību lietošanas noteikumiem un tos labi saprotu.

Serverī spēlēju ar He's A Rocker! un love&peace (exp saglabājies) nikiem, kas ir mirkļa iespaidā radušies un iegājušies. Reģistrētais niks ir pikasomons. Statistika gan nefiksē serverī pavadīto laiku, bet šeit var apskatīties war3 kopējo statistiku, kā arī šeit konkrētāk tieši manu. Skaidrāk tas viss ir apskatāms bildes veidā.

Minot augstāk minēto informāciju, vēlētos iegūt ban, kick, vote, slay un chat komandas, lai attiecīgi izrīkotos ar šiteriem, naža trinējiem kādā stūrītī vai vienkārši nekārtīgiem spēlētājiem.

Ja es neradu pietiekamu uzticību jūsu acīs, tad būšu pateicīgs par pliku bana karogu vai vismaz iespēju paķert spēlētāju IP adreses, vēlāk tās postojot aizmukušo čīteru tēmā, ko pēdējā laikā cenšos arī darīt.

Nekad neesmu aizrāvies ar nopietnu šīs spēles spēlēšanu, taču jaunība tika pavadīta Netgames un Sonar serveros. Sonārā biju ierindas admins, vēlāk arī globālais admins. Netgeimos arī biju ierindas admins, taču ar laiku kļuvu par globālo adminu, rec grupas biedru, foruma moderatoru un pat servera main adminu. Ir bijusi pieredze ar access dalīšanu, servera vadīšanu, tādēļ arī citus lēmumus esmu ieradis darīt atbildīgi un kārtīgi.

Nevienam neesmu lūdzis par sevi izteikt kādu labu vārdu, bet l1nk1ns apsolījās mani rekomendēt. Zinu, ka vecie biedri no Netgames un ne tikai no turienes arī ir šeit, cik nu aktīvi, bet tomēr ceru, ka kādam atradīsies kāds vārds sakāms. Kritiku uztveru mierīgi.

Aizmirsu minēt to, ka mani sauc Kaspars, dzīvoju savu 21. dzīves gadu. :)

Ceru, ka neizteicos pārāk gari un neiemidzināju lielāko daļu. Ceru, ka kāds vēl būs spējīgs pateikt kādu vārdu un savu viedokli attiecībā uz manu kandidatūru admina postenim. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...