Jump to content
GIGN Forum

Trackmania

macho
 Share

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu es tagad neaizraujos ar baigo onlain geimošanu, es vienkārši visas trases braucu vismaz uz zeltu.

turklāt tagad, kad es kaut kad uz atlaidēm nopirku trackmania, viņi ir vienā spēlē sabāzuši abas - united un nations. Nations tur tikai ar formuliņu var bliezt, bet united ir race, platform, stunt, puzzle un dažādas mašīnas - formuliņa, race car, tas teksasas vāģis kas pēc žiguļa izskatās, rally car, coast car (nezinu kā lai vēl šito nosauc), džipelis un japāņu mašīna.

lēnām kāpju statos uz augšu!

btw, tavs btw nav aktuāls (nu ja neskaita, ka varu iečekot faktu, kas viņu ir spēlējuši), mani vairāk tomēr interesē vai kāds viņu patlaban geimo.

es teiksim esmu iestrēdzis RED stunt pirmajā trasē kur ar bay car jādabū 920 stunt pointi. Nereāli grūti. Kādas 4h esmu jau pie tā pavadījis, rekords ir 908 (bija 918, bet finišā iebraucu biš pēc laika, apdirsos gandrīz, jo likās, ka moš dabūšu 920 pēc nezincikdaudziem mēģinājumiem).

nu lol, tu runā tieši par stunt mapēm? tur tak vispār ir smieklīgi requirementi tām nākošajām kartēm, man pirmā problēma bija pie RED mapēm, kur, lai dabūtu nākošo, ir jādabū gold. Kas ir borderline unreal. Bet es to varu!!

Stunt,stunt man pie baltajām ir vesela rinda palikusi,pie zaļajām vēl divas,es viņus pakāpeniski izeju,vienreiz balto,pēctam zaļo un tad kad tie būs passed tad es iešu zilo pēctam sarkano,nu tā nevis no sākuma balto,pēctam sarkano :superlol:

btw: tev pašam kuras krāsas ir palikušas?

iekš united esmu izgājis visu neskaitot race dažas black trases, puzzle vienu black un vienu red pēdējo, stuntiem pie pirmā red esmu iestrēdzis un platform palikusi tikai pēdējā black trase.

visnereālākais ir iziet platform black trasi uz <10 mēģinājumiem. Atceros kaut kad, kad pirms 2-3 gadiem gāju, tad uz kaut kādiem 70 vai cik mēģinājumiem izgāju. Baigi grūta :)

a race un puzzle vēl neesmu izgājis, jo neesmu vēl mēģinājis, bet to stunt red trasi gan baigi dročīju un nekā, tā arī ir drausmīgi grūta. Grūti iztēloties kādas ir vēl grūtākas stunt trases.

Za to visas izietās platform trases ir uz gold (tāds bija requirements lai black trasi atlockotu), īstenībā lielākā daļa ir ar Nadeo medaļu :)

edit:

vakar sāku iet nations trases. Kad gāju gulēt biju pie kādas 3,4ās red trases palicis, visas uz gold medal izietas.

visnereālākais ir iziet platform black trasi uz <10 mēģinājumiem. Atceros kaut kad, kad pirms 2-3 gadiem gāju, tad uz kaut kādiem 70 vai cik mēģinājumiem izgāju. Baigi grūta :)

a race un puzzle vēl neesmu izgājis, jo neesmu vēl mēģinājis, bet to stunt red trasi gan baigi dročīju un nekā, tā arī ir drausmīgi grūta. Grūti iztēloties kādas ir vēl grūtākas stunt trases.

Za to visas izietās platform trases ir uz gold (tāds bija requirements lai black trasi atlockotu), īstenībā lielākā daļa ir ar Nadeo medaļu :)

edit:

vakar sāku iet nations trases. Kad gāju gulēt biju pie kādas 3,4ās red trases palicis, visas uz gold medal izietas.

lol,es tikko atmetu ar roku tai Trackmania,baigais čakars ar tām Black trasēm :ermm:

Uzzinstalēju atkal un vienam braukāt uz iziešanu garlaicīgi likās, tapēc devos uz serveri un nobraucu 5. trases.

Pirmajā nefinišēju, jo ienācu par vēlu, bet otrajā norāvu 4. vietu no 20~~ braucējiem un tad, parējās trases vidēji top10 iekļuvu ;) Un tad apnika :D

Pirms kāda mēneša spēlēju. Nācās pārinstalēt kompi un tā kā nobrauktās trases saglabājās kompī, tad vloms braukt atkal. Visas bija uz zeltu, vienīgi no melnajām nobrauktas bija kādas divas. Dažās bija arī Nadeo medaļas. Spēlēju tikai Nations, jo esmu bomzis un priekš United nav naudas (lai arī kā gribētos uzspēlēt :) ). Online, ja sanāca nobraukt līdz galam, tad parasti biju pirmajā pieciniekā. A tā pārsvarā offlainā spēlēju.

Kaut kā tā..

P.S. Trackmania United Forever nav kaut kāds guest pass, ar kuru mani kāds varētu pacienāt?

pilnīgs bulšits, United nekā tāda nav. Par nations nezinu.

LV cik redzēju viens čalis reāli kruta māk braukt, pārējie tādi nūbiņi vien ir :)

Pagaidām LV esmu 18 no cikturtām vietām, kaut kādām 125 laikam, jāuzkāpj līdz vismaz otrajai un tad varēs mest mieru :)

p.s.

man united tagad ir iekš nations, es jau vairs neatceros kad es viņu pirku un ko vispār es pirku.

Tikko nopirku United. Nedaudz pabraukājos. Nations likās foršāks. Desert mašīnas sūkā dirsu. Ir mērķis līdz Top10 Latvijā aizrāpot.

Niks: cash_89

edit: Pēc divu stundu spēlēšanas varu pateikt, ka spēle nav 20Ls vērta..

20ls varbūt arī nav, bet uz atlaidēm bija totāli tā vērts. Lai gan, man united tik daudz labāk patīk pa nations, ka es domāju, ka ir arī 20ls vērta.

Un sūkā dirsu tikai tas, ko tu nemāki darīt :)

skrīnus salikšu kaut kad vēlāk

nez, man drausmīgi patīk visas trases.

man iekš nations palikušas pēdējās 2 black trases. Priekšpēdējā tāda tough izskatās, bet interesanta, katrā ziņā daudz labāka nekā viena no black trasēm (otrā laikam) uz endurance, kur vienkārši tupa jābraukā pa labi, pa kreisi vislaik 4 minūtes.

Visjautrākā pagaidām bijusi pirmā black trase.

iekš united, iesaku iečekot stunts un platform - it īpaši platform baigi interesanti braukt.

Puzle arī īstenībā baigi inčīga. Man vēl divi pēdējie tik palikuši.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...