ROLLEN Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Tātad nopirku jaunu monitoru 22 colīgo un kad pieslēdzu klāt, tagad kad eju iekšā cs tad ieet iekšā un pēc 2 - 4 sec izmet arā, nekādi dont send vai kas tāds nemetās virsū, bet vienkārši izmet arā taka nekas nebūtu bijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Herci vai rezolūcija, vecīt. Citu problēmu neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 5, 2009 Author Report Share Posted October 5, 2009 Nu tad ko man darīt? Uz deskt, jau nomainīju rezolūciju, bet vienalga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 pamēģini citu protokolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Gan jau iepriekš spēlēji ar 640x480 vai 800x600. Savam CS shortcutam pie target beigās piemet -w 1280 -h 768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 5, 2009 Author Report Share Posted October 5, 2009 (edited) Nekas nemainās! 48 p man iet, bet prostais 47 nē! Gribu pačītot, da nē vienkārši gribu to, jo man bija tur vieglāk spelēt, bija mans cfg un visādi sūdi no fpsbanana salikti! Tur asinis un tādi sūdi, nu lai vieglāk spelēt! Netikās pa jaunu visu kačāt un likt! Edited October 5, 2009 by ROLLEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Parmet no 1 valves models uz otru Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 ja tev neiet 48 protocols,značit vainīgi ir draiveri vai vnk configs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 5, 2009 Author Report Share Posted October 5, 2009 48 protokols iet, bet 47 protokols neiet! wallstreet ej pakaries! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 kapēc pakārties tā arī var dabūt visas tās figņas, ko biji salicis. un kas tu cfg nemāki pārlikt? un ja negribi tā tad savelc tos visus pa jaunu un iemet. ne jau tu tur ~kkk biji savilcis ;]] gL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Da cfg jau mazākais! Var klapēt ciet, es pieliku veco monitoru nomainīju grafus cs pieliku atpakaļ lielo monitoru un viss aizgāja TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Var klapēt ciet, es pieliku veco monitoru nomainīju grafus cs pieliku atpakaļ lielo monitoru un viss aizgāja TC Pēc šīs visas kasīšanās Tu nonāci pie tā paša varianta, kuru es biju jau iepriekš uzrakstījis. Savam CS shortcutam pie target beigās piemet -w 1280 -h 768 Šie cipari vienkārši izmainītu Tavu CS rezolūciju, par cik 22 collas ar 640x480 vai 800x600 īpaši labi kopā neiet. Protams, atvainojos par piebildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Nekas nav nav no sākuma, man viss aizgāja vel nav bijis nekādu problēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts