defeNder Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Hello all! Lieta taada, ka esmu aizmirsis savu paroli, lai ieietu serverii, bet kad izmantoju help.php tad uz meilu nekas neaizsuutaas :/ Vareetu luudzu aizsuutit PM sheit manu pass? thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 dzheks- labs, nav dirseligs( zinu reaalajaa) plzz macho, worm vai EDD izpalidzat chalim =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 aizdomiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeNder Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 kas tur aizdomiigs? nebiju speelejis cs kaadu laiku, luuk arii aizmirsu.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 lol - nu kā var aizmirst paroli - PSC - pieraksti - tikpat labi tu vari izmirst kads tava telefona pinkods, vai kāds ir majas telefon Nr, varu derēt tu pat neatceries kad tavai mātei ir dzimšanasdiens ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 tieshaam kas tur neparasts ja aizmirst paroli, varbuut vinjam daudz paroles un visas nevar atcereeties, un pinkodu ir diezgan reaali aizmirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 pilniigi piekriitu - es savu pinkodu esmu daudzas reizes sajaucis ar kaadu kartes koodu vai vispaar aizmirsis... par laimi es vispaar mobiilo nesleeedzu aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) ES lietoju visur PILNIGI visur - tikai vienu passi - arī pinkods telefonam man ir no 8 burtiem +ja nu vienīgi es pamainu pēdējo ciparu/burtu (tb dublēju, vai samazinu). Apmeram sadi: esmuibliz - esmuiblizzz - esmuiblizz + labumz tāds, ka nekad neaizmirsīsi, vienīgais vari aizmirst, cik tie sūdi bij beigās, bet to jau ir viegli piemeklēt Edited August 11, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 man ar tik viena parole un esu apmierinats, jo neaizmirstas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ev vechi no spam plzz.. nu macho aizsuuti vecim pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 jū čalis norm kabans. Arī reālajā zināms. Būtu vien labi, ja vairāk tādi uz GIGN spēlētu. p.s. man arī visur ( nu gandrīz visur ) ir viena un tā pati parole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ai man lai nerastos probleemas ar telefonu pinkoodiem, tas tika nahrenizeets.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeNder Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Reno un sakars ar tavu pinkodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeNder Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 izskataas, ka topiks aizmirsts :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 aizmirst pass nav nekas neparasts...takaa nevajag par to satraukties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now