Garsho alus Posted November 11, 2009 Author Report Share Posted November 11, 2009 Par kuru spēli jūs balsojat lai parāda TV6? Es par Chelsea un Porto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Liverpool atstāj Čempionu līgu. Absolūts kauns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Absolūts kauns. NU ja Ventspils tiktu nakamajaa kaartaa ,nebutu jau slikti ar Liverpooli saskrieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 šovakar gaidāma laba spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturs888 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 man pašam savs forums par totalizatoriem lieku iekšā dienas likmes un spēļu tiešraides, protams arī šodien visas Cl spēles mana saitā > www.totolikmes.ucoz.com < iečeko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 izēd dirsu, kropli. bet jā, šodien cska uzvarēja wolfsburgu. Un Krasičs ielika tādu konfekti + vēl uzvaras vārti. laba spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Arsenal-Chelsea, Everton-Liverpool, Inter - Fiorentina + EL CLASSICO!!! Real - Barsa. Vienk. ideāls futbola vakars. Ceru uz Real, Arsenal, Pooli un Fio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Live ņem malachi Juve atkal ziepes taisa...Romai arii vel deretu TOTTI saakt sist iekshaa Jaa Barca-Real varetu buut laba konfekte Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Kāds nezin, vai El-Classico rādīs kkur pa TV? Netā kaut kā nevelk skatīties. btw es par chelsea un barsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 It's a fashion to support chelsea... Žēl, ka nepaspēju ne uz vienu no savu komandu spēlēm. Beidzot abām uzvaras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Šodien kāds ies uz futbolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iljusinka Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 eh, domaju, ka FKV zaudes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Bez komentāriem. Liegt šim indivīdam pieeju gign forumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Ludzu neliedziet man iespeju shim forumam Arii es domaju ka Ventinji shodien dabuus pa muguru Museejiem sezona jau kaadu labu laiku galaa,bet Hertai tikai vinja iisti ir sakusies Okej mums tur treninj nometne bija un vel shis tas bet domaju,ka buus ljoti ljoti smagi kaut ko shodien izdariit Lai gana es skatishos un atbalstiishu musejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Arii es domaju ka Ventinji shodien dabuus pa muguru Museejiem sezona jau kaadu labu laiku galaa,bet Hertai tikai vinja iisti ir sakusies Okej mums tur treninj nometne bija un vel shis tas bet domaju,ka buus ljoti ljoti smagi kaut ko shodien izdariit Lai gana es skatishos un atbalstiishu musejos Lai nu no kā mēs dabūt pa dirsu, bet ne jau no Herthas, kura aizvadītajās 14 bundeslīgas spēlēs ir ieguvusi 5 punktus. Ir jācenšās izraut uzvara, kā ne kā spēlējam taču mājās. Un es gribu Liverpooli redzēt Skonto stadionā Naivais es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Paskat paskat speletas 30min un nu jau 0:1 kaasham Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Bļa, 0:1... Cerams otrajaa puslaikaa sanjemsies.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 speletas 30min un nu jau 0:1 kaasham Es nesaprotu, kāpēc tu tagad čīksti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted December 3, 2009 Author Report Share Posted December 3, 2009 būs labi. sitieni ir, bet aizsargi reāli traucē un pietrūks indivuduālās prasmes nedaudz pret šo komandu, bet mana prognoze, ka 1:1 izvilks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Bez veiksmes sportā nevar iztikt, bet bija skaists otrais puslaiks Ventiņi vispār malači, aizkapājās tik tālu. Jācer nākamgad uz līdzīgu sniegumu un varbūt mums grupā iekritīs kāds no Anglijas pusgrandiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Beidzot pa ilgiem laikiem izdomāju paskatīties futbolu. Katrā ziņā nenožēloju, laba spēle bija. Un tas moments, kur Gauračs pa pārlikni trāpīja, tur nu točna nepaveicās. Bet žēl, Ventspils bija pelnījuši vismaz neizšķirtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 2puslaiks ljoti skataams UN sen nebiju Ventspils izpildijumaa tik sakarigu futbolu redzeejis...Nu vismaz uzbrukuma zinjaa Jo parasti musejie seezh aizsardziibaa un par uzbrukumu isti nedomaa Zheel ka tomer netiekam talak Jo arii man gribeetos Liverpooli Riigaa uznjemt Lab ka Sportings pedejaaa minutee atguva vaartus un panaca nichu,vismaz uz 3sho vietu grupaa varam pakapties..Zhel ka mes arii neguvaam vaartus pedejaas sekundes...IR DIENAS kad RIPA vai BUMBA vnk neiet vaartos un neko tur nepadarisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Nekas ka zaudeeja.. taa pat ventspils jau sasniedzis tik daudz (shogad) ko neviens necereeja... Cereesim ka naakamsezon panaakumi neizpaliks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted December 3, 2009 Author Report Share Posted December 3, 2009 nu rezūltāta ziņā zaudēja, bet morāli sagrāva, jo 2. puslaiks lika pasvīst berlīniešiem. tiešām puiši atvērās un bija daudz iespēju un cita spēlē, bet veiksme nebija mūsējo pusē, bet paldies par jauko spēli, bija jauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Nu ko šodiem 20:00 Ventinju pedejaa spele,pa TV6 20:00 tieshraide Uzvarot vismaz uz 3sho vietu grupaa pakaptos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now