Jump to content
GIGN Forum

Futbola Topiks


Garsho alus
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

dēļ tā jau mums tas uzbrukums nevedās, jo nav kas iesāk un atdod šīs precīzās piespēles

Vārtus guva individuāli spēcīgs pussargs.. Nav jau tik traki, kā te visi bļauj- Laizāns (kuram ir 31 gads, kas ne tuvu nav mirstamais vecums) acīmredzami ir tālu no vēlamās formas. Atgūs fizisko- redzēsim atkal to Laizānu, ko redzējām iepriekšējā ciklā. Astafjevs- visu labu, no šamā jau smiltis birst. Cauņa- ja nebūs traumu, gaida spoža karjera. Talants ir, vajag tikai veiksmi un darbu. Žigajevs- gribēšana pietiek visai izlase, ar varēšanu ir kā ir. Tiesa, ļoti labs tālsitiens. Rubīns- skatīt Astafjeva sadaļu. Principā, ja Cauņu turpmāk iespēlē kā centru, tad pamatsastāvā vienīgais caurums ir kreisās malas pussarga pozīcija, ko aizlāpīt ir krietni vienkāršāk, kā divus centra pussargus. Papildus tam vajag pārbaudes spēlēs iespēlēt jaunos centra pussargus- Lazdiņu, Kosmačovu, U-21 čaļus, lai aug rezervers. Paldies Dievam, ka vismaz ar aizsargiem un vārtsargiem viss ir kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

Par stafku un rubinu piekrītu, bet runājot par komandu kopumā - tad tā ir NEKĀDA!

Cik precīzas piespēles mēs atdodam, līdz atkal bumba tiek padirsta?

No kurienes sākās mūsu uzbrukums? (man grūti atbildēt uz šo jautājumu)

Kas notiek ar mūsu viduslīniju? Konkrētas haoss un nesaprašana, kā uzsākt un ko darīt.

Cik mums pa šo spēli bija kaut cik vērā ņemami uzbrukumi? 3-5?

Ja Cauņa nebūtu ielicis to konfekti, tad Tu tik pozitīvi uz izlasi noteikti neskatītos.

Manas domas ir tādas, ka mums beidzot ir parādījies deadly strikers, bet redz mēs viņu neprotam izmantot, jo viduslīnija ir ārpus katras kritikas.

Ir jāiespēlē jaunie censoņi, kuri ar azartu un gribasspēku apliecinātu savu piederību izlasei. (astafjeva un rubīna vietā, kuri vienkārši atsēž izlases spēles, jo mums "neesot" ar ko viņus aizvietot)

P.S Uz papīra jau viss izskatās forši, bet realitāte rāda gluži citu bildi.

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

"Konfekte" radās elementāri- aizsarfs Kļava precīzi piespēlēja aizsargam Gorkšam, kas precīzi atmeta pussargam Cauņam, kas eleganti iesita.

Nebija arī tik traki, tomēr šī spēle jau bija jēdzīgāka par iepriekšējo. Un Rudņevs vēl ne tuvu nav deadly straikers, jo vienu 100% izdevību neizmantoja.. Jāaug vēl čalim, tas pats Verpis vismaz pagaidām vēl ir kudi labāks. Lai gan talants ir, to var redzēt, kurš katrs Juvei 3 golus nesasit.

Vēl viena problēma- aizsargiem ir švaki ar pirmo piespēli (garo). No visiem tikai Kļava un Gorkšs ir spējīgi regulāri piegādāt precīzas bumbas. Zirnim tālās piespēles klibo, tāpat arī Ivanovam.

P.S.

Es nemaz neskatos pozitīvi uz izlasi. Šis cikls ir padirsts, turklāt jāizrauj no pakaļas vismaz viens labs centra pussargs (vēlams balsta) un 2 malējie. Ar LV resursiem šis uzdevums ir vairāk kā sarežģīts.

Link to comment
Share on other sites

Priekš Latvijas mēroga, un kā vēl Rudņevs ir deadly strikers.

Pavērojot viņa spēles Polijā, tās ir pilnīgs pretstats viņa spēlēm izlasē. (kur liels faktors ir komanda)

Un Verpim viņš jau ar platu soli iet garām. (ņemot vērā, ka viņam patreiz ir tikai 22 gadi un tik daudz bankas sasitas Ungārijas un Polijas komandās)

Runājot par to palaisto iespēju garām, ir jāatceras, ka neviens no tās situācijas 100% neiesistu.

Link to comment
Share on other sites

Sporta Avīzē ļoti interesants raksts par pooles parādiem un īpašnieku maiņu. :)

THANKS BUT NO YANK$! FTW. :)

sī, si senjor!

Nu uzvara tāda pa pusei samocīta, jo nu kā nevarēja iesist tā nevarēja. Bet tas carregera own goals mani brutāli uz dirsas nolika. Tā notiek futbolā. Viena komanda konkrēti dominē spēli, gan pozīcijā, gan sitienos pa vārtiem un bīstamu momentu radīšanā, un te pastarīši vienreiz pārskrien pāri laukumam un gūst vārtus.

Ja Tu zinātu, kā Liverpooles forumi tika fleimoti par Džordžu un Hiksu, ūū jā. :)

Hodžsona liktenis var izšķirties nākamajā spēlē izbraukumā pret Boltonu, ja netiks paņemti visi 3 punkti

P.S par kuriem tu?

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

Man tā grūti nosaukt kādu komandu, kurai seko līdzi. Laikam jau Liverpool, Arsenal un, protams, Blackpoole. Neteikšu, ka fanoju, bet rezultātus skatos ar interesi un esmu priecīgs, ja viņi uzvar. Šīm komandām skeoju, jo tām ir saistība ar latviešiem un Džerārdu. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...