HoLLow_LiFe Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 es tik gribeetu zinaat, kaads ir iemesls pirmaa bana nonjemshanai.nejau nu par to, ka tev chiiti nebija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 Tātad cs es spēlēju 3gadus neskaitot pārtraukumus. Bet jau vēlāk sākam mazliet dirst!! Domā ka de_vergito vai De_prodigy vai de_inferno nav defu?? ja domā ka nav tad rūgti kļūdies... jo cs spēlēju apmēram 5gadus. Diezgan tizli ir kļūdīties par diviem gadiem Tas ir neskaitot pārtraukumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSD Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 hallow live tu tiesham no 10 reizem tikai 1 reizi esi berniba noķerts?? kadi 4iti am es ar vinju speleju jau ilgi kopa un ja tu esi tik neizglitots admins tad ej macies ka atpaziit 4iterus nevis piekasies normaliem speletajiem hawe a nice day Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 kadi 4iti am es ar vinju speleju jau ilgi kopa un ja tu esi tik neizglitots admins tad ej macies ka atpaziit 4iterus nevis piekasies normaliem speletajiem hawe a nice day Lai kursh to butu teicis!!! Skolaa vismaz 8 gadus Tev vel japavada ! Bet ja par teemu, tad lieks admins CSDM nenaktu par ljaunu. Pa naktim biezi nakas saskrieties ar aimeriem !!! REC no manas puses ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) kadi 4iti am es ar vinju speleju jau ilgi kopa un ja tu esi tik neizglitots admins tad ej macies ka atpaziit 4iterus nevis piekasies normaliem speletajiem hawe a nice day tādi kā tu pavisam noteikti šeit nekad nebūs admini un hollowa jautājums ir pa tēmu, jo sūdzības topikā arī es neredzu, ka tur kāds būtu atbanojis, topiks pie tam veljorpojām ir vaļā un pats samurays vispār te vel neko nav pārspļāvis pār lūpu Edited October 3, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) Vot kāpēc šitādi vēl nav suspendoti? Ā un jā, dēļ adminu trūkuma csdm'ā es dodu rec. Edited October 3, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 tev niks ir reģistrēts? bez tā nevar tiesības uzlikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Taa kaa man cs vairs nesanaaks uzspeeleet, knapi kaa ieiet weba ar probleemaam, vareetu manu accesi iedot kaadam zinaamam, aktiivam speeleetaajam, kam veel taa nav bet nu ssim aM` taadas privileegijas diez vai vajadzeetu, labs admins no vina nu nekaa nesanaaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 varbūt vari pamatot savu atbildi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 teiksim tā, džeks nopelnīja unbanu par to, ka nodeva citus čīterus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 (edited) tad veel lielaaks anti, bijushajam chiiterim uz gign acc dot eem, tad kaapeec nevar iedot ngear'am war3 aksesu, ja vinjsh uz gign nav chiitojis + reportee chiiterus + sauc ircaa, lai bano. Edited October 6, 2009 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 l1nk1ns tak arii dabuja acc ,lai gana chitoja..uz nGeAr vairumam vnk bija neuzticiiba,tapat kaa H!Vemindam dot acc... csdm vnk cik parasti redzu ir vienigais servers kur admini vissretaak apgrozaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Pēdējā laikā visi kaut kā min to csdm serveri kā iemeslu tiesību iegūšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Tapeec, ka csdm serverii ir vislielaakaas probleemas ar adminiem. Pazuud vinji! Runaajot par kandidaatu - ne iipashi gribeetos redzeet vinju adminu rindaas, tikai deelj taa topika, kur vinjsh attaisnots netika... Bet ja jau samuray izdomaaja vinjam banu nonjemt tad man kaut kaa pohuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts