Jump to content
GIGN Forum

Naku Pēc Palidzibas


desina
 Share

Recommended Posts

macho un nqEAr viss jau notika , lasitu citigak saprastu ko es gribeju un ka es jau atradu ! + ja manu valodu nesanaca saprast, tad nezinu ka ezzitim tas izdevas, bet nu ka jau ezits teica- gatavu tekstu angļu valodā no interneta, ko atrādīt un pēc tam iemācīties atstāstīt!

Ta ka sodien nodevu jau un atstasiju un dabuju labu atzimi ! Ta ka beidziet te spriedelet beztolka, es pirms rakstiju so topicu domaju ka kads atri iemetis linku un viss ok ! Bet ne sakas te drama ! Ta ka viss ir oky, veram ciet ludzu, lai jus neparspraktu no domasanas !

Link to comment
Share on other sites

vēlreiz stāstu, spešol for eža.

majas darbs agnļu valoda jebkadu tekstu par jebkuru cilveku kurs stasta par celojumu uz pohuj kurieni, angliski protams ! no interneta paņemt izkopet paradit skolotajai un iemacities par vinu pastasti !

-švaki man ar googli , vai nu neatradu vai nu tizlu tekstu atradu !

"pohuj uz kurieni" un "jebkuru cilvēku" vārdi neko neizsaka? Ja jau cilvēks pat kārtīgi nespēj paprasīt, lai viņa viņa VIETĀ atrod, tad, kāpēc gan man tas būtu jādara? Te taču nav rakstīts "Officiālā mājas lapa sliņķiem - nepatīk mājas darbi? Esi slinks? NĀC ŠEIT" šaubos, vismaz es pa trim gadiem neesmu kaut ko tādu pamanījis.

edit: Par to pēdējo citāta izcelto teikumu, nav tādu tizlu tekstu, ir tikai tizli lasītāji!

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...