dadzisis Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Kapeec tad kad serveri uztaisa LAN lietotaajs sajaa serverii netiek ieksaa DSL un ISDN lietotaaaji? Tas pats ir arii tad kad DSL vai ISDN uztaisa serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Kapeec tad kad serveri uztaisa LAN lietotaajs sajaa serverii netiek ieksaa DSL un ISDN lietotaaaji? Tas pats ir arii tad kad DSL vai ISDN uztaisa serveri! tas taapeec ka nevajag pa lanu taisiit bet onlainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) To: fasty ka tas ir? tipa ka es uztaisa serveri iekhs CS 1.6 tad var tikt ieksha tie kas lieto DSL !!! a tie kas LAN vai Cable uzmet logu [ Clas C ] un ja taisa saerveri tas kam LAN tad man topasu logu met araa ko sim! Serveri es taisa ta New Game utt. jo man neka nopietna newaig! Edited August 9, 2005 by Snoop Cauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Format C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Format C Stulbs vai no Aglonas ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ar new game tu taisi Lan sērveri cik noprotu, tb lokalājā tīklā, nu kā datorsalonā, bet vajag taisīt ar interneta starpniecību, tad ar varēs tavi koriši tikt iekšā, netakarīgi no vīņu interneta pieslēguma tipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Stulbs vai no Aglonas ??? kaads sakars aglonai tu IDIOT!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Stulbs vai no Aglonas ??? tu ne saproti domu, ne pielietojuma iemeslu... un kas tev pret Aglonu,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 kaads sakars aglonai tu IDIOT!!!! Wo tu i Stulbs + Aprobezzots ja nesaprati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Wo tu i Stulbs + Aprobezzots ja nesaprati! es ar nesapratu, varbuut izskaidro mums stulbajiem + aprobezhotajiem, ko tas noziimeeja. Tavs humors mums ,aciimedzot, ir paaraak labs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) ar new game tu taisi Lan sērveri cik noprotu, tb lokalājā tīklā, nu kā datorsalonā, bet vajag taisīt ar interneta starpniecību, tad ar varēs tavi koriši tikt iekšā, netakarīgi no vīņu interneta pieslēguma tipa. Nu ta itka taisu sitaa ka leja Screan Shotos paradits! a pectam megina iejiet ieksha a newar jo pie Add Favorit neuzrada manu izveidotot serveri ports protams IP beigas ar tiek piewienots kad megina iet ieksha! Edited August 9, 2005 by Snoop Cauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) es ar nesapratu, varbuut izskaidro mums stulbajiem + aprobezhotajiem, ko tas noziimeeja. Tavs humors mums ,aciimedzot, ir paaraak labs... neiziesim uz OFFtopic ja! Atslabsti. Edited August 9, 2005 by Snoop Cauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) neiziesim uz OFFtopic ja! Atslabsti. nee nu, ok, offtopics galiigi nerulle, pasham tagad kauns par sevi, bet man patieshaam gribas zinaat, kaa to joku saprast. Pateiksi? Nu ljoti luudzu!! Edited August 9, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Shoop Cauna pateica "baigo joku", zheel ka pats nesaprot taa noziimi. Zheel, ka shim jokam nav noziimes, vinsh to pateica tikai taapeec, ka kautko taadu bija dzirdeejis no kaada drauga un tas labi izklausaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) Shoop Cauna pateica "baigo joku", zheel ka pats nesaprot taa noziimi. Zheel, ka shim jokam nav noziimes, vinsh to pateica tikai taapeec, ka kautko taadu bija dzirdeejis no kaada drauga un tas labi izklausaas. patiesam likas ka seit ir gudraki cilveki, bet izradas ka visiem welk uz OFFtopic!!! idijnu bars uz neredzeshanos achkariku bars! CS tarpi jeelie Siko bars tagad moz visos topikos runasat par to teicienu ??? Edited August 9, 2005 by Snoop Cauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 patiesam likas ka seit ir gudraki cilveki, bet izradas ka visiem welk uz OFFtopic!!! idijnu bars uz neredzeshanos achkariku bars! CS tarpi jeelie Siko bars tagad moz visos topikos runasat par to teicienu ??? O blje Tu tak esi teetis Nee nu iists papa Mees visi esam galiigi jo nesaprotam tavus intelektuaalos jokus Beidz veciit neej prom Man tevis tieshaam pietruuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadzisis Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 patiesam likas ka seit ir gudraki cilveki, bet izradas ka visiem welk uz OFFtopic!!! idijnu bars uz neredzeshanos achkariku bars! CS tarpi jeelie Siko bars tagad moz visos topikos runasat par to teicienu ??? Mos labaak pieveersiisimies manai probleemai nevis Aglonai? Kaa var uztaisiit serveri ar interneta starpnieciibu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ok, buushu origjinaals, Nospied Sheit Un Maacies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 O blje Tu tak esi teetis Nee nu iists papa Mees visi esam galiigi jo nesaprotam tavus intelektuaalos jokus Beidz veciit neej prom Man tevis tieshaam pietruuks Kaunies Achkarik!!! OFFtopic naw laba lieta! unb es to neatbalsta takaa neuzmacies man Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 eu tu NEachkarik kaapeec tu veel esi te? Tu tak teici, ka iesi prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Cauna Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 eu tu NEachkarik kaapeec tu veel esi te? Tu tak teici, ka iesi prom Tew smadzenem waig Format C: pakustini sawas kuslas smadzenes un pamegini acereties ko tu teici biki back wai ari uzliec briles un netelo ka redzi bez taam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 izlasot pēdējo poustu es nonācu pie vienīgā loģiskā secinājuma: lock it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts