Invisible Shadow Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Skatīt bildi - Kompīlēju war3 pluginu (vecā versija) un tādu erroru izmet un nekompīlējas! Kā tad lai viņu nokompīlē? P.S man viņu vajag pārkompīlēt, jo scripting/war3ft veicu dažas izmaiņas XP.inl un constants.inl failos, kāds teica, ka vajag pārkompīlēt pluginu, savādāk tās veiktās izmaiņas neparādīsies serverī! .sma [download link] scripting/war3ft mapes faili [download link] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 (edited) Paskaties, ko esi sačakarējis @ stocks.inl attiecīgajā rindā... EDIT. jeb arī maini visu pa vienam (ko nu tur esi iecerējis) un skaties, kad metas erors :] Edited September 19, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Shadow Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Es nemaz neko tajā stocks.inl nečakarēju, nekādas izmaiņas nebija veiktas! Te ir tas replace_all kods // Thanks to jtp10181 for this! stock replace_all( string[], len, what[], with[] ) { new withlen,charnum = 0; withlen = strlen(with); while ( replace( string[charnum], len, what, with ) != 0 ) { charnum += contain( string[charnum], with ) + withlen; } } Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 varbut tu kompile veco pluginu ar jaunajiem .inl failiem... tip agrak replace_all f-ja bija tikai war3ft, jo viniem ta bija vajadziga, bet musdienas replace_all ir kada no def .inl failiem... tapec varetu but, ka raksta, ka shi f-ja jau 2x ir registreta... izdzes no stock.inl tas rindinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimmy* Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Nu es izmainīju taj /scipting/war3ft viss k.ko, un tad mēģināju komplitēt to war3ft.sma, bet man saka ka jau esot komplitēts, kpēc tā. ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts